nie wiadomo:/ ale z wrocka bedzie latwiej, bo to mozna juz jednym pkp pojechac bez przesiadek
- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.
Jutro albo pojutrze???
Milenap MUSZĄ BYĆ ZDROWE !!!!!!!!!!
Jeśli dzisiaj kichają,to ani jutro ani pojutrze NIE BĘDĄ ZDROWE
Na leczenie kociego kataru nie zawsze wystarczają 3 tygodnie?
A obserwacja?
Mam w domu 5 kotów,1 leczony,2 zdrowe do adopcji.
Kociaki z Zielonej Góry MUSZĄ być zdrowe.
już jest. siedzi pod kaloryferem a unka chodzi z drugiej strony pokoju i syczy;) bedą cieżkie dni teraz;)
o, własnie sie dał skusić na tunczyka, wylazł;p
- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
No to byłeś szybszy ode mnie-właśnie chciałam napisać o Twoim koteczku-dostałam sms-a od Mileny!
Trzymam za szybkie i w miarę bezbolesne oswajanie i wielki szacun dla ciebie za szybką decyzję
no to bestie śpią, unka obok na łóżku a nowy pod kaloryferem zaległ;)
Wałbrzych - Wrocław - Łódź - Wrocław - Wałbrzych (kocia.mama)
Znalazłam na wątku transportowym - średnio raz w miesiącu. Może to akurat niedługo?
Potwierdzam ofertę sponsorowania dwóch kociaków (w tym szczepienia), a także, jeśli cena będzie do przyjęcia przez mój budżet (albo zdolności kredytowe) pokrycie kosztów pobytu w lecznicy na czas leczenia kk.
podobny do tego z banerka co śpi w domku, a moze to ten sam?:P
Wczoraj dostałam sms-a od Mileny,ale byłam już w łóżku,więc piszę dzisiaj-złapała jednego z zasmarkanych kociaków-dzisiaj wzięła urlop i jedzie z maluszkiem do lecznicy,więc nie będzie jej w necie .Prosiła,żeby podać numer telefonu-gdyby ktoś chciał zadzwonić w sprawie maluszków:
695817051