Moderator: Estraven
maria_z pisze:Soniu - super, że obie koteczki pojadą razem!
A ja piszę na gorąco - przyszłam do pracy i okazało się, że obok biblioteki UG jest koteczka tricolorka (podobno od wczoraj), oswojona, potwornie chuda i głodna. Miałam trochę suchego jedzonka, ale koteczkę koniecznie trzeba zabrać i poszukać jej domu! Zamierzam założyć jej wątek, ale może mogłabyś się nią zaopiekować? Ja przy moich trzech domowych i sześciu piwnicznych nie mam możliwości
Agnieszka Marczak pisze:Kurcze no!Byla kolacja!Moglam jednak wpasc!Caluski dla Lal

gisha pisze:maria_z pisze:Soniu - super, że obie koteczki pojadą razem!
A ja piszę na gorąco - przyszłam do pracy i okazało się, że obok biblioteki UG jest koteczka tricolorka (podobno od wczoraj), oswojona, potwornie chuda i głodna. Miałam trochę suchego jedzonka, ale koteczkę koniecznie trzeba zabrać i poszukać jej domu! Zamierzam założyć jej wątek, ale może mogłabyś się nią zaopiekować? Ja przy moich trzech domowych i sześciu piwnicznych nie mam możliwości
Marylko, ja tez ciesze sie ze koeczki beda razem.
Co do opieki nad trikolorka, to niestety marnie bo w przyszlym tygodniu jadę do mamy i prawdopodobnie wrócę dopiero po świętach.
Agnieszka Marczak pisze:Gisha a co tu taka cisza?Wszystko oki?
gisha pisze:Cisza, bo siedzę i ryczę i nie wiem co napisac .
Pojechaly moje ślicznotki![]()
6 godzin w autobusie je czeka.Lala płakała w kontenerku, chciala koniecznie wyjść
![]()
Ania zapewniała ze będzie im dobrze, to czemu ja głupia ryczę??????
NIENAWIDZĘ ROZSTAŃ!
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 38 gości