Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Minik pisze:hymm idu szukać kartonu , bo do UPARCIUCHY szykuję pakę, żeby szybko wysłać...
Sorry Minik.Ja wchodze na chwilkę do domu i zaraz wypadam. Nie mam czasu w ciągu dnia odpisywać na posty. Chyba ze wchodze i widze coś na bieżaco. Nie wiem czy dzieci beda chciały zbierac karmę w hufcach Zhp czy jak to się teraz nazywa. Mi jak dzieci w szkole zbieraly to odbyło sie to sporadycznie może w sumie trzy razy. A potem nic już nie było. Zadnej konkretnej pomocy. Naprawde bardzo rzadko jestem na necie w ciągu dnia. Wiec nie mogę odpisać na bieżaco.Proszę o zrozumienie sytuacji.Minik pisze:.. mówił dziad do obrazu a obraz ani razu
Nie wiesz w jakim sa wieku Maluchy? Mieszkają w piwnicy tak? To trzeba o sterylce wczesną wiosną pomyśleć, bo żal Kotki i żeby się kocięta bez przerwy rodziły. I tak jest ciezko tym co już sa.Karmisz regularnie czy czasami?A maluchów ile jest?dominikanna1 pisze:Dobry wieczórBędą dziś zdjęcia kociaczków? Ja byłam dziś na śląskiej i udało mi się nakarmić jednego malucha! Widziałam z samochodu jak podszedł do miski którą wpycham w okienko piwniczne był z mamą i niestety to ta kotka ktorą tak ostatnio szukałam
Jest ciemno jak wychodzę z pracy więc nie wiem czy małe są zdrowe gdyż nie mam szans żeby podejść bliżej
Kurcze male są. To tak jak te z dzialek. A to piwnica w starej kamienicy gdzie sa piece czy taka w nowszym budynku gdzie jest CO,To wtedy choć jest szansa że kociaki od rury sie troche nagrzeja. Dobrze że je karmisz. Choć to na początek.dominikanna1 pisze:Maluchy są 3, widziałam je wczoraj wszystkie, na moje mało wprawne oko ok 8 tygodni może 9. Wczoraj uciekły przedemną do piwnicy. Staram się być tam codziennie przy tej pogodzie to nie usnęla bym gdybym nie pojechała
Czyli nie ma rur ciepłowniczych w piwnicy?dominikanna1 pisze:Stare budownictwo ,ale w nowym teraz wstawia się kraty w oknach więc i tak dobrze.
dominikanna1 pisze:nie ma rur
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 163 gości