Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
alus1 pisze:o to jest pomysł może by dwa wzięła na raz po co mieć później zagwozdkę z dokacaniem
JoasiaS pisze:xandra, kicia jest cudna. Wspaniałego domku jej życzę
alus1 pisze:o to jest pomysł może by dwa wzięła na raz po co mieć później zagwozdkę z dokacaniem
Alu, Pani, która zdecydowała się na Kredkę ma 9.letnią kotkę, która całe życie była jedynaczką. Myślę, że próba nagłego sprowadzenia dwóch kociaków do domu nie jest w tej chwili dobrym pomysłem. Rezydentka mogłaby przeżyć prawdziwy szok
alus1 pisze:oj tak sobie marzyłamwiem że ma ale drugie młode hmm
JoasiaS pisze:alus1 pisze:oj tak sobie marzyłamwiem że ma ale drugie młode hmm
No ja też oczu od tej rudaski oderwać nie mogę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JoasiaS pisze:Alu, Pani, która zdecydowała się na Kredkę ma 9.letnią kotkę, która całe życie była jedynaczką. Myślę, że próba nagłego sprowadzenia dwóch kociaków do domu nie jest w tej chwili dobrym pomysłem. Rezydentka mogłaby przeżyć prawdziwy szok
Chat pisze:JoasiaS pisze:Alu, Pani, która zdecydowała się na Kredkę ma 9.letnią kotkę, która całe życie była jedynaczką. Myślę, że próba nagłego sprowadzenia dwóch kociaków do domu nie jest w tej chwili dobrym pomysłem. Rezydentka mogłaby przeżyć prawdziwy szok
Hehehewiem cos o tym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości