Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Akurat jutro, jak już pisałam, jestem w Tychach ok. 21. Chyba żeby Korciaczki spróbowały złapać małego, one wiedzą gdzie to jest, a jak nie to środę mam wolną...Justa&Zwierzaki pisze:Luinloth pisze:A koło Vet-Medu ciągle krąży taka mała czarna kulka... a tam taki mróznie mam transporterka, koszyka, nawet kartonu... mogę tylko pokazać gdzie i pomóc złapać
A czy mogłabyś po transporterek podejść do mnie bo ja jutro mam bardzo napięty dzień i jakby to było w dzień to Korciaczki mają wielkie doświadczenie w tego typu akcjach , dzięki nim Szafirek żyje .
Luinloth pisze:A koło Vet-Medu ciągle krąży taka mała czarna kulka... a tam taki mróznie mam transporterka, koszyka, nawet kartonu... mogę tylko pokazać gdzie i pomóc złapać
Nie, to w centrum, niedaleko azetu. Może by dzisiaj spróbować złapać kicie?kaja555 pisze:Luinloth pisze:A koło Vet-Medu ciągle krąży taka mała czarna kulka... a tam taki mróznie mam transporterka, koszyka, nawet kartonu... mogę tylko pokazać gdzie i pomóc złapać
Vet-Med to chyba na Sublach? Szkoda że nie mam więcej czasu, to łapała.
Tam blisko las, może być więcej dzikusów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości