oki w takim razie nie róbmy tej księgi gości- jest forum i na nim możemy się do woli wypowiadać. moja propozycja w takim razie- żeby na stronie podkreślić jeszcze raz link do naszej strony FM w internecie- A TAM JEST NUMER KONTA. na każdej stronie będe numer konta aktualizować!!!!!!!!!!!! z dopiskiem, że jest to KONTO PRYWATNE CHARYTATYWNE. nikt nie może nam zarzucić nieuczciwości- wszak nikt nie zmusza was do wpłat. sa to wpłaty dobrowolne a i nie tylko wpłaty. mpacz78 jest nasza komórką transportowo-budowlaną, część dziewczyn to istny rynek z bazarkami, ostatnio również powstała AKADEMIA SZTUK PIEKNYCH
cropka- a jak ty sobie wyobrażasz wpłaty na nasze konto przez inne konto? przecież to utopia!!!!!!! ja jestem jak najbardziej za tym, żeby przyłączyć sie do patrolu ale jako oddzielna i odrębna grupa. można sobie wzajemnie pomagać, ale nie kosztem likwidacji naszego PKDT!!!!!!! czy ty sobie wyobrażasz mnie pisząca faktury? nie da rady zabrać faktury od bogusia za smietnikowe wyroby, a zamawiać budek nie będę od stolarza na działalności- bo to jest koszt jednej sztuko300-400 zł. bez sensu? albo jak mpacz78 rozliczyć ze styropianu? dałam jej 50 zł- a jeżeli styropian okaże się drozszy lub tańszy- jak niby ona miała by nam zafakturowac wykonanie budek w swoim domu? każda pierdołę trzeba by było nosić do księgowej, a ja niby mam pisac faktury na kartki za 10 zł? w pracy by mnie wyśmiali!!!!!!!albo tym bardziej jak mpacz78 miała by sie mi rozliczać prawnie z kart które weźmie na sprzedaż do siebie do pracy? mamy tez wolne środki z funduszy kopertowych- co niby z tego tez mamy się rozliczać? dlatego właśnie nie stworzyliśmy stowarzyszenia tylko grupe charytatywna- żeby ominąć trudy biurokracji. nasze działania opierają się na bazie wzajemnego zaufania i tak jest najlepiej.
mirmiłka ja przyjadę na spotkanie PATROLU, ale chciałabym żeby również była izabela, albo rambo ruda albo mpacz78- albo którakolwiek dziewczyna z gdyni, która statut nasz zna i rozumie działanie PKDT........w kupie więcej można ustalić!!!!!!!!!!!!!! jak już pisałam do patrolu mogę się przyłączyć i chętnie poznam ich model działań- ale PKDT nie rozwiążę i nie będę podpinać się pod inną działalność. stworzenie PKDT było moim marzeniem od 2 lat i dzięki YAMMAYCE która uwierzyła w pomyślność i rozwój KOCIEJ AKCJI CHARYTATYWNEJ- mogłyśmy coś wspólnie stworzyć. maja napędziła cały motor i marzenia zmieniły się w rzeczywisty fakt. a żeby dać wam wiarygodność PKDT- IZABELA podpisała się pod tym wszystkim swoim nazwiskiem- jej ufacie w 100%. nie niszczmy tego- co stworzyłyśmy- to jest moja i yammayki prośba!!!!!!!!!!!!!!!działamy prężnie i zaczynamy mieć małe wyniki- nie zamieniajmy miłości do kotów w papierkologię!!!!!!!!!!