Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edzina pisze:Legnica pisze:Proszę mnie nie zlinczować.
Dzisiaj uzgodniłam odkupienie persa z ogłoszeń na allegro.
Będę też prosiła o wsparcie finansoweale to potem
Ile zaplacilas?
Nie bede nikogo linczowac i w zasadzie mialam sie nie odzywac, bo zaczynam sie denerwowac..
Zdaje sie, ze masz juz w domu jakies tymczasy? Czy naprawde uwazasz, ze to jest ok placic komus za persa i jednoczesnie prosic o wsparcie na leczenie tymczasow?
Nie moje pieniadze, nie moja sprawa. Ja po prostu tak bym nie zrobila i tyle. Stac mnie na jednego tymczasa i czasowo i kasowo, wiec po prostu nie biore wiecej. A przy gorszym przypadku (jak to bylo z Betty), to i nawet na jednego mnie nie stac i wtedy rzeczywiscie nieoceniona jest pomoc forumowiczow.
Przemyslcie to wszyscy prosze, bo obawiam sie, ze to wszystko idzie w zlym kierunku..![]()
Ale juz sie nie odzywam.
aamms pisze:No to teraz zlinczujecie mnie..
To moja sprawka, że Legnica wzięła tego puchatka na tymczas..
sawanka1 pisze:aamms pisze:No to teraz zlinczujecie mnie..
a to Twoja sprawka ..... hehe (czemu się nie domyśliłam)
no to jeśli to pod kontrolą to ja już się nie odzywam i cofam krytyke (choć moim skromnym zdaniem konstruktywną![]()
)
przepraszam jeśli sie uniosłam ale ja nie biorę na siebie za dużo (jeden tymczas) i potem innych biorę moją miarką
sawanka1 pisze:aamms pisze:No to teraz zlinczujecie mnie..
no to jeśli to pod kontrolą to ja już się nie odzywam i cofam krytyke (choć moim skromnym zdaniem konstruktywną![]()
)przepraszam jeśli sie uniosłam ale ja nie biorę na siebie za dużo (jeden tymczas) i potem innych biorę moją miarką
aamms pisze:sawanka1 pisze:aamms pisze:No to teraz zlinczujecie mnie..
)przepraszam jeśli sie uniosłam ale ja nie biorę na siebie za dużo (jeden tymczas) i potem innych biorę moją miarką
Nie musisz cofać..
Przyjmuję tę krytykę..
Wyżej napisałam skąd się biorą moje wątpliwości..
Jana pisze:Myślę, że czymś innym jest wykupienie kota od kogoś, kto po prostu chce się go pozbyć (a nie handluje zwierzętami), a czymś zupełnie innym kupowanie kotów w pseudohodowli. Tego drugiego nie popieram.
Podpisuje się Kwintesencja sensu pomocy!!!!!KAŻDEMU ZWIERZĘCIU!!!!W POTRZEBIE!Kosztem własnego czasu,własnych potrzeb,potrzeb rodziny-na przekór wszystkiemu,każdego dnia. I tez zdania nie zmienię.iwop pisze:amms,Oczywiście, że dajemy kase tym kanaliom, ale chodzi o konkretne zwierzę. Zdania nie zmienię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Avian, Kennethjak, LarryMib, puszatek i 73 gości