MaryLux pisze:Ceść Melusinku
Inka
cześć kochana
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Ceść Melusinku
Inka
annette88 pisze:MaryLux pisze:Ceść Melusinku
Inka
cześć kochana![]()
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Ceść Melusinku
Inka
cześć kochana![]()
To co nabroinkujemy?
kto mi bendzie pisał ? annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Ceść Melusinku
Inka
cześć kochana![]()
To co nabroinkujemy?
nie wiem.. ale na pewno nie za dużobo Duża siem wybiera na zajencia
kto mi bendzie pisał ?
tosiula pisze:Cześć Melusiu. Jak Duża pójdzie, to się wreszcie wyspisz przed nocą. Nie narzekaj![]()
Toril
annette88 pisze:tosiula pisze:Cześć Melusiu. Jak Duża pójdzie, to się wreszcie wyspisz przed nocą. Nie narzekaj![]()
Toril
ale jak Duża jest to tesz siem mogem wyspać przed nocom, a nie mogem dyktować![]()
Inuś.. To może poszukać sobie nowych Dużych?
tosiula pisze:annette88 pisze:tosiula pisze:Cześć Melusiu. Jak Duża pójdzie, to się wreszcie wyspisz przed nocą. Nie narzekaj![]()
Toril
ale jak Duża jest to tesz siem mogem wyspać przed nocom, a nie mogem dyktować![]()
Melusiu, chcesz nową Dużą wszystkiego uczyć od początku![]()
Toril
annette88 pisze:tosiula pisze:annette88 pisze:tosiula pisze:Cześć Melusiu. Jak Duża pójdzie, to się wreszcie wyspisz przed nocą. Nie narzekaj![]()
Toril
Toril
chce postraszyć moją Dużą![]()
tosiula pisze:annette88 pisze:tosiula pisze:annette88 pisze:tosiula pisze:Cześć Melusiu. Jak Duża pójdzie, to się wreszcie wyspisz przed nocą. Nie narzekaj![]()
Toril
Toril
chce postraszyć moją Dużą![]()
Aaa...To co innego. Myślisz ,że to poskutkuje?
Toril
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 37 gości