Nie ona jest ze schroniska do leczenia
została przeze mnie przechrzczona z Orchidei
na Kati ponieważ kiedy wymieniałem imiona kotów
na dźwięk Kati zamiauczała
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
markopolo00 pisze:Nie ona jest ze schroniska do leczenia
została przeze mnie przechrzczona z Orchidei
na Kati ponieważ kiedy wymieniałem imiona kotów
na dźwięk Kati zamiauczała
Tweety pisze:Lutra pozwoliła mi ujawnić, że weźmie jednego szkieletka i drugiego! ale super!
Trzeba odebrać kociuchy w środę ze schronu, zrobić międzylądowanie u jakiegoś naszego weta i odstawić na Grzegórzecką. Tylko, że trzeba to wszystko zrobić najpóźniej do 17-stej (czyli do godziny, do której ja pracuję)
catalina pisze:Tweety pisze:Lutra pozwoliła mi ujawnić, że weźmie jednego szkieletka i drugiego! ale super!
Trzeba odebrać kociuchy w środę ze schronu, zrobić międzylądowanie u jakiegoś naszego weta i odstawić na Grzegórzecką. Tylko, że trzeba to wszystko zrobić najpóźniej do 17-stej (czyli do godziny, do której ja pracuję)
TIGERA tez??????????????????????????????????
Tweety pisze:catalina pisze:Tweety pisze:Lutra pozwoliła mi ujawnić, że weźmie jednego szkieletka i drugiego! ale super!
TIGERA tez??????????????????????????????????
jeżeli Tiger to ten drugi szkielet to tak, on chyba razem z Orchidką vel Kati siedział w klatce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 640 gości