LT:Kotuś,Gagatka,Bandita ...100str i koniec drugiej części

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 23, 2008 13:31

Z Naszką jest niedobrze ...nie chce jeść w ogóle , ani pić ..... zaciska buzię przy karmieniu ....

Ale to , że nie ma biegunki , ani jednak nie wymiotuje po na siłe wciskanym jedzeniu to dobry znak ......

No i temperatura ..... jest naprawdę idealna .....
nie wiem czy coś można la niej zrobić oprócz właśnie trzymania kciuków ......
Nie woziłabym jej nigdzie , po klinikach , bo pomóc , nie pomogą , a tylko pogorszyć można :evil:

Naszko kochana .....Zdrowiej nam ....

Ciociu Ando , trzymaj się jakoś .....trzeba być dobrej myśli ...

Przesyłam mnostwo ciepłych myśli dla Was obu ...

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Nie lis 23, 2008 13:33

"Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...."
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Nie lis 23, 2008 17:10

Kuśśśfa, Oleśka mi oskubała kota z futra :evil:

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Nie lis 23, 2008 17:10

Mocne kciuki za Naszkę nieustająco
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie lis 23, 2008 17:14

Kwiatkowa po wiadomościach od Oleśka postanowiłam czekać na Twoją decyzję i Brysia nie podałam do Ciebie.
Wrazie czego mogłabym go dowieźć w tygodniu
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie lis 23, 2008 17:16

Jasne, jutro idę z kicią do weta i będzie wszystko wiadomo.
Jeżeli nie ma grzyba, to biorę Brysia do siebie, choćby jutro.
Mam nadzieję, że jednak nie ma, tylko, kurczę - nie wiem co to by mogło być...? :roll:

Tiger, podaj mi jeszcze raz proszę proporcje rozrabiania imaverolu.

Kciuki za Naszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kwiatkowa

Post » Nie lis 23, 2008 17:21

Nie oskubałam, samo wylazło :roll:
Salsa Nexus*PL & Calisi Salicat*PL
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=158088
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Od: Pon cze 09, 2008 14:20

Post » Nie lis 23, 2008 17:29

Biedna jest ta Nastka, ciągle chce na mnie włazić, a ja niekoniecznie chętna do całowania i innych pieszczot... :oops: Oby to nie był grzyb...

kwiatkowa

Post » Nie lis 23, 2008 17:37

Anda pisze:"Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...."

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lis 23, 2008 17:51

kwiatkowa pisze:Biedna jest ta Nastka, ciągle chce na mnie włazić, a ja niekoniecznie chętna do całowania i innych pieszczot... :oops: Oby to nie był grzyb...

Kiziaj Kwiatkowa, choćby w rękawiczkach... Ona jest taka kochana, żeby jej psychika nie siadła przez to... No bo ona przecież nie rozumie, dlaczego ludzie nagle zaczęli ją odsuwać... :cry:

Ja miziałam dzielnie bez rękawiczek 8) chociaż nie wiem, czy to było rozsądne... :roll:

Acha. A kable od internetu odłączyłam i położyłam na biurku, bo się mała cholernica w nie wgryzała i nie chciała odejść. A jak miauczała żałośnie, jak jej zabrałam zabawkę :twisted:
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Post » Nie lis 23, 2008 18:41

Pisałam rano oleśce - imaverol 1:6 z wodą , wymerdać porządnie i smarować kilka razy dziennie .....

Tina ma sraczkę , a teraz jeszcze Falco jej dorównał ..

do tej pory on robił brzydkie koo , ale dwie , trzy dziennie ...dziś zrobił już 6 razy .....:(
Nie woda , treśc jest , ale koopy bardzo podbne kolorystycznie i treścią do Tiny .....
Reszta kotów i psy , ok ......
We środę rano ostani raz badam te koopy , jeszcze u kogoś innego , jakąś inną metodą :? .No i jutro rano jadę z Tiną i Falco na badania krwi na Głęboką ...
Jeżeli środowe badanie koop nic znó nie wykaże to nie wiem .....
nie wiem co mam robić .To trwa już ponad miesiąc ....

Kciuki za Naszkę nieustająco trzymam .... :ok: :ok: :ok:

Tiger_

Post » Nie lis 23, 2008 18:52

Dr R. twierdził, że w lecznicy wszystko było ok z Tiną. Może jakiegoś syfa w wodzie pitnej masz, skoro wszystkie mają sraczkę?
Bo o jedzenie to pewnie nie chodzi...
Obrazek

masza4

Od: Nie gru 04, 2005 12:58

Post » Nie lis 23, 2008 19:48

Dzięki Tiger, jakimś cudem dostałam tego sms-a dopiero po południu... Posmarowałam rano zmiany mazidłem, a Kwiatkowa już pewnie imaverolem. Pobiorę jeszcze jutro coś na wymaz, mam nadzieję, że wyrośnie mimo smarowania.

Kciuki za Naszkę całyczas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Post » Nie lis 23, 2008 20:15

magdaradek pisze:
Anda pisze:"Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...." "Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...."

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bardzo ci kibicuję Maleńka.....Anda o Tobie też ciepłe mam myśli. Żebyście obie dały radę!!
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lis 23, 2008 21:50

masza4 pisze:Dr R. twierdził, że w lecznicy wszystko było ok z Tiną. Może jakiegoś syfa w wodzie pitnej masz, skoro wszystkie mają sraczkę?
Bo o jedzenie to pewnie nie chodzi...

Sraczkę mają 2 koty z 6 ... i Zulka okresowo , ale ona zawsze tak miała...

Tiger_

[poprzednia][następna]