K-ów,zdrowy kocur do uśpienia,teraz w Krakvecie, co dalej??

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 22, 2008 17:38

Jaki słodziak ten mały!! Chudzinka mam nadzieję, że nie jest na nic chora a "tylko" miała depresję... Marku jestes Aniołem!!!!! :aniolek: :aniolek: :aniolek:

Jestem strasznie wzruszona zachowaniem T&T, rekompensuje mi ono wszelkie straty :P no może poza tą czerwoną doniczką ;>

Wystawiłam adopcje,dodatkowo na dwie strony prócz tych które podałam tj.
dwukropek.pl
e-zwierzak.pl

Sa problemy zdodawaniem zdjec na zwierzakiwkrakowie.pl wiec narazie odpuszczam tą stronkę. Poszły jeszcze raz T&T i Mufka, a także Gizmo i Kleo, Koteczka z maila od Tweety (ta od Wojtka- Maja?), Neska, Brazylka, Mila. Odpuściłam już Bono, nie wiem jaka jest Twoja decyzja Agnieszko w jego sprawie, nie wiem także co z Pumką? Mini i Maxi oraz Zyzio mają domki??? No i Mopik? Też nie wiem czy jest decyzja w jego sprawie. W razie czego Pumkę i Mopika wrzucę jutro, jeśli jest taka potrzeba

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Sob lis 22, 2008 17:46

kastapra pisze:Wystawiłam adopcje,dodatkowo na dwie strony prócz tych które podałam tj.
dwukropek.pl
e-zwierzak.pl

Sa problemy zdodawaniem zdjec na zwierzakiwkrakowie.pl wiec narazie odpuszczam tą stronkę. Poszły jeszcze raz T&T i Mufka, a także Gizmo i Kleo, Koteczka z maila od Tweety (ta od Wojtka- Maja?), Neska, Brazylka, Mila. Odpuściłam już Bono, nie wiem jaka jest Twoja decyzja Agnieszko w jego sprawie, nie wiem także co z Pumką? Mini i Maxi oraz Zyzio mają domki??? No i Mopik? Też nie wiem czy jest decyzja w jego sprawie. W razie czego Pumkę i Mopika wrzucę jutro, jeśli jest taka potrzeba

na e-zwierzak.pl mamy konto dla fundacji ale opis do tego jaki dostałam jest dla mnie lekko zagmatwany i muszę rozłożyć sobie go na czynniki pierwsze :wink:
Koteczka z maila to jest od innego Wojtka, nie tego, który ma Milę, to tak tylko dla wyjaśnienia.
Co do Bona, to ja póki co wstępnie obstawiam ten Lublin ale wstrzymałabym się jeszcze ostatecznie do wtorku gdyż jest szansa, że miałabym niezły dom w Krakowie dla niego, z możliwością wychodzenia do ogrodu ale tutaj jest bardzo delikatna sprawa - w poniedziałek ma być uśpiony ich kocurek, nowotwór go wykańcza :cry:
Domy dla Mopika i Zyzia mają być sprawdzone, tutaj można na razie wstrzymać ogłoszenia, podobnie jak dla Pumy. Te cztery ostatnie to chyba tylko kwestia tygodnia aby się rozwiązały

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob lis 22, 2008 17:55

Tweety pisze:
kastapra pisze:Wystawiłam adopcje,dodatkowo na dwie strony prócz tych które podałam tj.
dwukropek.pl
e-zwierzak.pl

na e-zwierzak.pl mamy konto dla fundacji ale opis do tego jaki dostałam jest dla mnie lekko zagmatwany i muszę rozłożyć sobie go na czynniki pierwsze :wink:
Koteczka z maila to jest od innego Wojtka, nie tego, który ma Milę, to tak tylko dla wyjaśnienia.
Co do Bona, to ja póki co wstępnie obstawiam ten Lublin ale wstrzymałabym się jeszcze ostatecznie do wtorku gdyż jest szansa, że miałabym niezły dom w Krakowie dla niego, z możliwością wychodzenia do ogrodu ale tutaj jest bardzo delikatna sprawa - w poniedziałek ma być uśpiony ich kocurek, nowotwór go wykańcza :cry:
Domy dla Mopika i Zyzia mają być sprawdzone, tutaj można na razie wstrzymać ogłoszenia, podobnie jak dla Pumy. Te cztery ostatnie to chyba tylko kwestia tygodnia aby się rozwiązały

Myślałam że Mila jest u Kingi :) Itak podaję nr Marka w sprawie Mili, a w sprawie Mai (bo tak ją nazwała Noemik) podaję do tego Wojtka który przysłal maila.
Czy mam nie wystawiać na e-zwierzak?

kastapra

Post » Sob lis 22, 2008 17:59

kastapra pisze:
Myślałam że Mila jest u Kingi :) Itak podaję nr Marka w sprawie Mili, a w sprawie Mai (bo tak ją nazwała Noemik) podaję do tego Wojtka który przysłal maila.

wystawiaj, bo ja potrzebuję gram czasu aby się zorientować co ten człowiek pisze do mnie i dlaczego tak zawile :wink:

Tweety

Post » Sob lis 22, 2008 18:00

Tweety pisze:
kastapra pisze:

wystawiaj, bo ja potrzebuję gram czasu aby się zorientować co ten człowiek pisze do mnie i dlaczego tak zawile :wink:

OK:P

kastapra

Post » Sob lis 22, 2008 21:36

Tweety mam pytanie czy w skarpecie Mufasy i Nali coś jest i czy można im zrobić badania krwi ..............
Boję się o nie po tym co się stało z Małą pewnie niepotrzebnie panikuje bo towarzystwo się czuje świetnie
Ale chciała bym spokojnie spać

Ps jesteście jutro w domu ??
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob lis 22, 2008 21:45

Mini i Maxi w nowym domku chodz Pani zastrzegła sobie że może ją przerosnąć opieka nad dwoma kotkami i w razie czego to bedzie prosiła o
odbiór jednego narazie chce sie spróbować być może podoła
no to czekamy na dobre wieści .
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Sob lis 22, 2008 22:28

Etiopia pisze:Tweety mam pytanie czy w skarpecie Mufasy i Nali coś jest i czy można im zrobić badania krwi ..............
Boję się o nie po tym co się stało z Małą pewnie niepotrzebnie panikuje bo towarzystwo się czuje świetnie

powiem tak: ja tylko ciałem, bo umysłem w "cudownym" świecie faktur fundacyjnych, które muszę poopisywać, poznajdować wpłaty itp zanim nasza księgowa mnie odstrzeli :evil:
Natomiast mój TŻ jak najbardziej jednym i drugim :wink:
Kosma, kiedy podrzucisz mi kocinkę?

Tweety

Post » Sob lis 22, 2008 22:52

Tweety pisze:
Etiopia pisze:Tweety mam pytanie czy w skarpecie Mufasy i Nali coś jest i czy można im zrobić badania krwi ..............

powiem tak: ja tylko ciałem, bo umysłem w "cudownym" świecie faktur fundacyjnych, które muszę poopisywać, poznajdować wpłaty itp zanim nasza księgowa mnie odstrzeli :evil:

ja tez sie jutro wedrę jakoś 20:30 z transporterem ale tylko wpadnę i wypadnę, nie będę zakłócać upojnego wieczoru niedzielnego :lol:
Obrazek
Obrazek

catalina

Od: Sob kwi 16, 2005 10:31

Post » Nie lis 23, 2008 7:27

Tweety pisze:

TZN mam przyjechać czy raczej nie bo jesteś zajęta.??
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie lis 23, 2008 10:40

catalina pisze:
Tweety pisze:

ja tez sie jutro wedrę jakoś 20:30 z transporterem ale tylko wpadnę i wypadnę, nie będę zakłócać upojnego wieczoru niedzielnego :lol:

Agniesiu,

my mamy być o 19tej u Miuti, więc podrzucilibyśmy Wam Toniusię tak między 18tą a 19tą.
Może tak być?

Dzwoniła do mnie wczoraj Sylwia wypytywać jak się miecha nasz kastrat :)
A miewa się świetnie, chyba nie zauważył, że miał jakąś operację, bo bez przerwy zaciekle bije siostrę :P:P:P

A mi jest jakoś tak miło, bo Sylwi i Igorowi chyba bardzo zalezy, bo też już wypytywali o szczepionki, odrobaczania, kupili dla Tomiego i Pączka jakieś leki na wzmocnienie i takie tam :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie lis 23, 2008 10:52

MARKOPLO<

niskie pokłony z naszej strony :!: :!: :!:

Uratowałeś kolejne biedulki, ślicznusie te malusie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie lis 23, 2008 11:01

Etiopia pisze:TZN mam przyjechać czy raczej nie bo jesteś zajęta.??

oczywiście, że możesz tylko nie wiem czy będę Wam cały czas towarzyszyć

Tweety

Post » Nie lis 23, 2008 11:04

kosma_shiva pisze:
catalina pisze:
Tweety pisze:

Agniesiu,

my mamy być o 19tej u Miuti, więc podrzucilibyśmy Wam Toniusię tak między 18tą a 19tą.
Może tak być?

Dzwoniła do mnie wczoraj Sylwia wypytywać jak się miecha nasz kastrat :)
A miewa się świetnie, chyba nie zauważył, że miał jakąś operację, bo bez przerwy zaciekle bije siostrę :P:P:P

A mi jest jakoś tak miło, bo Sylwi i Igorowi chyba bardzo zalezy, bo też już wypytywali o szczepionki, odrobaczania, kupili dla Tomiego i Pączka jakieś leki na wzmocnienie i takie tam :)

może być, nie wychodzę na krok dzisiaj z domu

Rufin po ciachnięciu chodził wczoraj za mną krok w krok i gdzie usiadłam tam miałam go zaraz na kolanach, dziś już bryka.
To dobrze, że Sylwia interesuje sie tak Tommim, dobry dom będzie miał :)

Tweety

Post » Nie lis 23, 2008 11:08

Marku, jak nowy przychówek?

Tweety

[poprzednia][następna]