Moderator: Estraven
MaybeXX pisze:Wielką przyjemność sprawia mi czytanie o tych nudach
Bazyliszkowa pisze:MaybeXX pisze:Wielką przyjemność sprawia mi czytanie o tych nudach
Bo to takie pozytywne nuuudy są
Boo77 pisze:Bazyliszkowa pisze:MaybeXX pisze:Wielką przyjemność sprawia mi czytanie o tych nudach
Bo to takie pozytywne nuuudy są
Baaardzo pozytywne nuuudyyy
violavi pisze:Jak widzę Bessi na fotkach to wzdycham i nadziwić się nie mogę, jak natura potrafi stworzyć takie kocie arcydzieło![]()
Pozdrawiam Ciebie i Bessi!
Kciuki za włóczniaczek!
violavi pisze:Ja w nocy też się nie mogę wyspać, bo mój kocurek 16 m. wciąż przychodzi na ciamkanie poduszkiTaka duża sierotka, wciąż ciamka, tak jak mamusię.
Trochę to w nocy męczące dla mnie, ale takie urocze, że nie mogę mu odmówić
mowo pisze:
Co tu dużo mówić, miękkie serducho ma ten mój chłop
. A jej nieśmiały charakter dodaje tylko uroku. Bo czy człowiek umiałby docenić wszelkie małe postępy w kocio-ludzkim uczuciu,gdyby od pierwszego dnia kot nie schodził z kolan?
Boo77 pisze:Ciocia Boo zawsze mówi - od razu, jak największa kuweta!
Ale Cioci Boo nikt nie słucha! To se teraz sprzątajta qpy!![]()
Boo77 pisze:Powiem Wam, tak między nami tylko, że Grześ jak wstaje to najpierw wita się z Tyldą, dopiero później ze mną. A teraz śpią w dużym pokoju oboje...
MaybeXX pisze: Bo czy człowiek umiałby docenić wszelkie małe postępy w kocio-ludzkim uczuciu,gdyby od pierwszego dnia kot nie schodził z kolan?
MaybeXX pisze:Co do kuwety,szczerze polecam taką:
http://allegro.pl/item466314545_40372_3 ... tanio.html
U mnie sprawdza się rewelacyjnie.
Joj.... Cieszę się niezmiernie. Tu wytłumaczenie dla wszystkich, że do tej pory Bessi bała się bez wyraźnego pozwolenia wskakiwać na łóżko. Przychodziła, pytała się i czekała na namawianie. Wskakiwała po dłuższej chwili namawiania.
mowo pisze:Mam nadzieję tylko, że nie odkryje, że ja tak wszystko cioteczkom opowiadam z pikantnymi szczegółami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości