Ewutek pisze:A jak ten domek wygląda? Ja potrzebuję domek,ale musi być estetyczny bo na razie wszystko co przypominało szafkę zostało przez tajemniczego ktosia wyniesione. Dopiero jak postawiliśmy budkę z prawdziwego zdarzenia to wszyscy są zadowoleni. Planowaliśmy zbudować jeszcze jeden, ale funduszy brak, a i czasu mniej bo właśnie zostałam kobietą za ladą i nie mam kiedy ojcu w planach i budowie pomóc

Ewutek, ten domek nie tyle przypomina szafkę co jest szafką z dwoma drzwiczkami z dwoma gałeczkami, tyle że 4 płaszczyzny w środku sa wyłożone styropianem, ale z tych rzeczy co dała mi dziś Sabina będą estetyczniejsze domki bo to są "pudełka" całe białe estetyczne - myśle ze to sie da zrobić tak zeby nie wygladało jak szafki, ten od. p. Bogusia też przerobimy - dziś nie zmieścił sie do samochodu, bedziemy mieć Cię na uwadze - chyba na stronie trzeba ustalić zapisy na domki -
Ewutek a czy domek który może u Ciebie stanąć jeżeli nie będzie przypominał szafki ale będzie dość duży tzn. 78x50 i wys. na 55 to mógłby być ? bo taki niedługo będę mieć (znaczy już go mam tylko jakąś folię muszę skombinować żeby go "opakować") - dwukomorowy z przedsionkiem

komora głowna na 2 koty spokojnie - nie mam innego przeznaczenia na niego, bo na Pustki potrzeba jeszcze jeden mały, a pod pracę na razie nic bo Kubuś chodzi spać do domu do starszych państwa w kamienicy.
Ja już śpię spokojniej, zważywszy pogodę za oknem, bo dziś byłam na Pustkach - wszystkie 3 domki które postawiłam są zaakceptowane przez mieszkańców kocich oby również przez mieszkańców bloków.