POMÓŻ!!130 KOTÓW ma tylko IZĘ, proszę o zamknięcie wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 22, 2008 1:53

nifredil pisze:
Ja-Ba pisze:
wiora pisze:oj fajnie sie gaworzy :lol: ale musze juz zmykac,trzeba rano wstac i pedem po zakupy bo po poludniu to mozna kota dostac(szal swiatecznych zakupow od 1 lisopada W PELNI)
takze spokojnej nocy wszystkim :wink:

wiora
czy to znaczy że u Was bezdomne koty pakuje sie po południu do zakupów???? w sklepach???? :lol:

to może zaproponuj komuś w promocji, może ktoś się skusi ;)

A teraz też muszę zmykać bo Sebkowi się filmidło skończyło i mi marudzi że późno. Idę sobie poużywać trochę ziemskich przyjemności, a co ;)

Pozdrawiam Was gorąco i miłej nocki życzę!!
No i piknie się wątek rozwinąl dzisiaj ; Rozpusta pijanstwo i rzucanie czarow!!!!! Lece Dziewczyny, do jutra!!!!!!
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob lis 22, 2008 1:53

Iza
Ty to powinnaś stworzyć jakiś specjalny fitness klub.. brać ciężką kasę od kobiet co chcą schudnąć, nie dawać im grama żarcia, zarzucić plecaki z żarciem dla kotów i przegonić 5 razy w tygodniu po 20 kilometrów na piechoptę żeby bezdomniaki karmić.. złoty biznes.. :mrgreen: ...
wiesz co, najpierw myślałam że to dobry żart ale ... czemu nie?????

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Sob lis 22, 2008 1:56

nifredil pisze:
Ja-Ba pisze:
wiora pisze:oj fajnie sie gaworzy :lol: ale musze juz zmykac,trzeba rano wstac i pedem po zakupy bo po poludniu to mozna kota dostac(szal swiatecznych zakupow od 1 lisopada W PELNI)
takze spokojnej nocy wszystkim :wink:

wiora
czy to znaczy że u Was bezdomne koty pakuje sie po południu do zakupów???? w sklepach???? :lol:

to może zaproponuj komuś w promocji, może ktoś się skusi ;)

A teraz też muszę zmykać bo Sebkowi się filmidło skończyło i mi marudzi że późno. Idę sobie poużywać trochę ziemskich przyjemności, a co ;)

Pozdrawiam Was gorąco i miłej nocki życzę!!

Jakie późno??? toż to niemal wczesny, rześki ranek!!

Ja-Ba

Post » Sob lis 22, 2008 1:57

No dobra.. nie to nie... idziemy spać..:P

Ja-Ba

Post » Sob lis 22, 2008 1:59

Ja-Ba pisze:Iza
Ty to powinnaś stworzyć jakiś specjalny fitness klub.. brać ciężką kasę od kobiet co chcą schudnąć, nie dawać im grama żarcia, zarzucić plecaki z żarciem dla kotów i przegonić 5 razy w tygodniu po 20 kilometrów na piechoptę żeby bezdomniaki karmić.. złoty biznes.. :mrgreen: ...
Boże JA-BA Ty GENIALNA jesteś!!!!!! Kurcze że ja sama na to nigdy nie wpadlam. A nie raz tyle babek mnie pyta jak to możliwe że ja cale życie taka szczupla jestem.Kurcze kasa na kociaki by byla jak nic. Tylko czy one by chcialy z tym żarelkiem biegac? To jest pomysl, masz glowę na karku!!!!!!

iza71koty

Post » Sob lis 22, 2008 2:02

iza71koty pisze:
Ja-Ba pisze:Iza
Boże JA-BA Ty GENIALNA jesteś!!!!!! Kurcze że ja sama na to nigdy nie wpadlam. A nie raz tyle babek mnie pyta jak to możliwe że ja cale życie taka szczupla jestem.Kurcze kasa na kociaki by byla jak nic. Tylko czy one by chcialy z tym żarelkiem biegac? To jest pomysl, masz glowę na karku!!!!!!

oj mam, mam.. :lol: a jak myślisz, z czego żyją te wszystkie hotele co się ogłaszaja że za ciężkie pieniądze wczasy odchudzające robią??? ZŁOTY INTERES!! zreć nie dają to i naród chudnie.. :lol: :lol:
Dobranoc, do jutra :D

Ja-Ba

Post » Sob lis 22, 2008 9:55

Podnosimy kociaczki! a przy okazji pijemy poranną kawusię

Ja-Ba

Post » Sob lis 22, 2008 12:58

Obrazek Witam Was sobotnio :D Ja-Ba miała racje wczoraj, to złoty interes by był :) żeby to było bliżej to byś miała pierwszego klienta ;)
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Sob lis 22, 2008 13:25

O, Nifredil wreszcie wstała :wink: jeszcze tylko Iza się wyleguje :wink: :wink: ale co się dziwić, sporo wieczorkiem wirtualnego winka wypiłyśmy.. :smiech3: :smiech3:

Ja-Ba

Post » Sob lis 22, 2008 14:24

Ja-Ba pisze:O, Nifredil wreszcie wstała :wink: jeszcze tylko Iza się wyleguje :wink: :wink: ale co się dziwić, sporo wieczorkiem wirtualnego winka wypiłyśmy.. :smiech3: :smiech3:
Ta!!!! Wyleguje!!!! Od rana nieprzytomna na nogach polecialam po korpusy i makarony i wielki gotowanie. Dobrze by bylo się powylegiwać. :lol: nie ma to tamto!!!!! Pada snieg caly dzień. Jestem przerażona!!!!!

iza71koty

Post » Sob lis 22, 2008 16:35

kurde felek kartofelek ... tyle mnie dobrego ominęło!!! a wyjątkowo poszłam wcześnie lulu!
takie balety beze mnie ... normalnie pffff
ObrazekObrazek

Minik

Od: Wto cze 24, 2008 12:50

Post » Sob lis 22, 2008 18:27

hopsamy wieczorowa pora :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob lis 22, 2008 18:44

Witam panie! Moja IGA nadal wystraszona zmianą miejsca zamieszkania :| Chociaż pokazuje już swój charrrakterrek. Właścicielka powiedziała mi że używali tylko żwirku silikonowego, zakupy zrobiłam, mamie powiedziałam żeby używała tylko tego. Pozostało mi trochę piasku po tymczasie, mama skorpion wiec jak tylko zniknęłam za rogiem to użyła tegoż zwykłego. Iga z przyjemnością wysiusiała się obok kuwety!!! Dama łapek nie będzie sobie brudzić! :lol: :ryk:

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Sob lis 22, 2008 18:51

Kto znajdzie czas żeby mi wytłumaczyć jak wstawia się zdjęcia?

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Sob lis 22, 2008 20:02

z mila checia ale niestety ja tez nie umiem :?
niedlugo nifredil powinna sie pojawic to na pewno ci pomoze :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

[poprzednia][następna]