nifredil pisze:dominikanna to ja chyba do tych grzecznych należałam bo ja to jakieś odznaki musiałam zdobywać na biwakach właśnie
odznaka z piwaka..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nifredil pisze:dominikanna to ja chyba do tych grzecznych należałam bo ja to jakieś odznaki musiałam zdobywać na biwakach właśnie
no ja tez musialam. A pamiętasz Nifredil te rożne ścieżki zdrowia itp? Jak nas strasznie tam męczyli?nifredil pisze:dominikanna to ja chyba do tych grzecznych należałam bo ja to jakieś odznaki musiałam zdobywać na biwakach właśnie
wiora pisze:oj fajnie sie gaworzyale musze juz zmykac,trzeba rano wstac i pedem po zakupy bo po poludniu to mozna kota dostac(szal swiatecznych zakupow od 1 lisopada W PELNI)
takze spokojnej nocy wszystkim
O tak! to akurat tyle co ja. Nie lubię piwa.Dziewczyny to tu nie macie z kim pić! Szanse sa nierowne. Polowa nie nadaje się wogóle do picia. Zostałście Wy we dwie. Nie ma wyjścia musicie pić razem!dominikanna1 pisze:ale spokojnie, ja piwa to wypijam tylko szyjke!
iza71koty pisze:no ja tez musialam. A pamiętasz Nifredil te rożne ścieżki zdrowia itp? Jak nas strasznie tam męczyli?nifredil pisze:dominikanna to ja chyba do tych grzecznych należałam bo ja to jakieś odznaki musiałam zdobywać na biwakach właśnie
iza71koty pisze:no ja tez musialam. A pamiętasz Nifredil te rożne ścieżki zdrowia itp? Jak nas strasznie tam męczyli?nifredil pisze:dominikanna to ja chyba do tych grzecznych należałam bo ja to jakieś odznaki musiałam zdobywać na biwakach właśnie
iza71koty pisze:O tak! to akurat tyle co ja. Nie lubię piwa.Dziewczyny to tu nie macie z kim pić! Szanse sa nierowne. Polowa nie nadaje się wogóle do picia. Zostałście Wy we dwie. Nie ma wyjścia musicie pić razem!dominikanna1 pisze:ale spokojnie, ja piwa to wypijam tylko szyjke!
Ja-Ba pisze:wiora pisze:oj fajnie sie gaworzyale musze juz zmykac,trzeba rano wstac i pedem po zakupy bo po poludniu to mozna kota dostac(szal swiatecznych zakupow od 1 lisopada W PELNI)
takze spokojnej nocy wszystkim
wiora
czy to znaczy że u Was bezdomne koty pakuje sie po południu do zakupów???? w sklepach????
O dobre slodkie winko to tak. Pyszności!!!! Dobra koniec tych marzeń. Ide sprzątać kuwety.Ja-Ba pisze:iza71koty pisze:O tak! to akurat tyle co ja. Nie lubię piwa.Dziewczyny to tu nie macie z kim pić! Szanse sa nierowne. Polowa nie nadaje się wogóle do picia. Zostałście Wy we dwie. Nie ma wyjścia musicie pić razem!dominikanna1 pisze:ale spokojnie, ja piwa to wypijam tylko szyjke!
na dokladkę nikt tu o piwie nie mówił... moja piwniczka bogata jest w wina made in poland, bez chemii na dodatek..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 89 gości