Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tak tylko niemam zastępstwa!!!!!!Ja-Ba pisze:iza71koty pisze:Boże Dziewczyny !!!!!Upijecie się???? Ja tu sama na wątku zostane????POMOCY!!!!!!!!!
My się upijemy dopiero lipcu lub sierpniu, Ciebie Izo tez zapraszami mam nadzieje że nie zechlamy wszystkiego do twojego przybycia..
I tego jej życzę z całego sercadominikanna1 pisze:Jest szansa że wyłysieje!!!
iza71koty pisze:Tak tylko niemam zastępstwa!!!!!!Ja-Ba pisze:iza71koty pisze:Boże Dziewczyny !!!!!Upijecie się???? Ja tu sama na wątku zostane????POMOCY!!!!!!!!!
My się upijemy dopiero lipcu lub sierpniu, Ciebie Izo tez zapraszami mam nadzieje że nie zechlamy wszystkiego do twojego przybycia..
iza71koty pisze:Tak tylko niemam zastępstwa!!!!!!Ja-Ba pisze:iza71koty pisze:Boże Dziewczyny !!!!!Upijecie się???? Ja tu sama na wątku zostane????POMOCY!!!!!!!!!
Ja-Ba pisze:iza71koty pisze:Tak tylko niemam zastępstwa!!!!!!Ja-Ba pisze:iza71koty pisze:Boże Dziewczyny !!!!!Upijecie się???? Ja tu sama na wątku zostane????POMOCY!!!!!!!!!
do picia???!!!!!!
wiora pisze:dominikanna no zawsze by mozna bylo zakrecic fryzjerke co by farbe wymieszala z wieksza ilosci amoniaku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości