znaczy sie ,do domku jedziecie
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Ceść MelusinkuTobie to dobze, mas dwoje Duzych, któzy Cię miziają. A my we troje mamy tylko jedną Duzą do podziału
Inka
cześć ! no nie zapszeczam, jak Duża nie może, to idę do Dużego, a jak on zajenty do to Dużej.. A dzisiaj jadę tam, gdzie jest jeszcze parę Dużych, ale im siem pozwalam tylko, jak już mi stęskno za moimi. Bo wiesz.. Dwa razy tam jusz byłam troszke sama..
Dlacego byłaś samaaaa?
Inka przerażona
trawa11 pisze: znaczy sie ,do domku jedziecie![]()
![]()
annette88 pisze:trawa11 pisze: znaczy sie ,do domku jedziecie![]()
![]()
tak, lece się umyć i wybraćdo niedzielnego wieczoru !
annette88 pisze:Śnieg, śnieg !! Nie krzyczcie na mnie, że żadna kociara jestem, bo się ze śniegu ciesze, ale cieszęmam nadzieję, że kotki znalazły sobie jakieś schrony
![]()
Dziewczyny, ale akcja się zrobiła !![]()
Bartek przyjeżdża do mnie i mówi: " Masz najsłynniejsza teczkę w całym Raciborzu! " . Ja zagwózdka, jak teczka? A no ta, w której dałam mu opowiadanie takiego jednego dziwnego osobnika ( stara, z gimnazjum, popisana nazwami zespołów rockowych).. Okazało się, że jego tata mając wystapienie z okazji 11 listopada potrzebował coś, na czym mógłby trzymać tekst i wziął z B. pokoju tą właśnie teczkę, nie przyglądajac się jej w ogóle. Ale przyjrzał się jej operator kamery raciborkiej stacji telewizyjnej.. No i już artykuł w internecieże odsłaniają tajemnice jego dizajnu
( B. tata ma takie ciekawe włosy
) .. po prostu szał.. myślalałam, ze się pod ziemię zapadnę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości