Kicorek pisze:Dlaczego?Marcelibu pisze:I nie wypożyczam Ciebie.
No popatrz, jaka zaborcza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No i tak sobie właśnie siedziałam i trzymałam TO w sobie...Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Zależy, czy ma być miło, czy zabawnieDorota pisze:Za ktora opcje trzymac kciuki?
P.s. Maciek wpakował mi sie na kolana, mruczy jak traktor i blokuje możliwość pisaniaPogięlo kota?
No jak - pogięło? A co siku Ci się chce? A nawet - jeżeli, to trzymaj. Siedź i poczekaj aż się Maćkowi znudzi...
Kicorek pisze:Dlaczego?Marcelibu pisze:I nie wypożyczam Ciebie.
skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:O-ho. Już śpię dziś na kołderce. Meosio w poprzek poduszki leży.
A u mnie Misia z Mikusiem sie na kołdrze uwaliłyZnowu mi nogi będą spod kołdry wystawać
moś pisze:Wiecie co? a co do sikania to ostatnio bylam z pracy na sztuce pt' klimakterium" graly same babki dla babek w okresie wioecie jakim i głównym przerywnikiem akcji był bieg na wyscigi do kibelka co chwile, to nas czeka?
Hannah12 pisze:moś pisze:Wiecie co? a co do sikania to ostatnio bylam z pracy na sztuce pt' klimakterium" graly same babki dla babek w okresie wioecie jakim i głównym przerywnikiem akcji był bieg na wyscigi do kibelka co chwile, to nas czeka?
Słyszałam, że sztuka super, tylko graja jaw Poznaniu zawsze jak mam zajęciaTak to Was czeka i nie żartuję.
skaskaNH pisze:Hannah12 pisze:moś pisze:Wiecie co? a co do sikania to ostatnio bylam z pracy na sztuce pt' klimakterium" graly same babki dla babek w okresie wioecie jakim i głównym przerywnikiem akcji był bieg na wyscigi do kibelka co chwile, to nas czeka?
Słyszałam, że sztuka super, tylko graja jaw Poznaniu zawsze jak mam zajęciaTak to Was czeka i nie żartuję.
Aaa
A w ogóle witam serdecznie i zaraz sie oddalam w kierunku łóżkaAła, moja głowa...
![]()
W drodze do domu zauważyłam, że pada coś, co wygląda jak śnieg... spojrzałam za okno teraz - i dalej padaMam haluny czy zima idzie?
skaskaNH pisze:(...)
A w ogóle witam serdecznie i zaraz sie oddalam w kierunku łóżkaAła, moja głowa...
![]()
W drodze do domu zauważyłam, że pada coś, co wygląda jak śnieg... spojrzałam za okno teraz - i dalej padaMam haluny czy zima idzie?
Się widzimymimw pisze:
Oj niedobrze - łóżko w południe i halucynacje (które tak naprawdę halucynacjami nie są)Się pobalowało w piątek
![]()
Wypocznij dobrze, bo rozumiem, że jutro się widzimy?
mimw pisze:
Wypocznij dobrze, bo rozumiem, że jutro się widzimy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul, Silverblue i 92 gości