Szedł Sasza... z Saszeńką źle, prosimy o ciepłe myśli...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 21, 2008 13:11

ruru pisze:O MAtko
nareszcie jakieś prawdziwe GWIAZDY
a nie tylko dodaidodaidoda

:ryk:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lis 21, 2008 13:19

8O o rety to my w wątku tak sławnej osoby się wypowiadamy. No nie mogę! Może już fanklub powinien powstać? Jakieś występy Saszki są przewidywane w najbliższym czasie? Gazetę w kilku egzemplarzach powinniście mieć i w ramach adopcji jakąś intercyzę podpisywać, że nowy domek nie będzie zabierał eee no czegoś tak na pewno ;)

No ale fajnie, że są takie artykuły że schronisko to nie miejsce dla zwierząt. Takie powolne kroki powoli zmieniają świadomość społeczną.

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pt lis 21, 2008 13:26

Gratuluję artykułu :) Mam nadzieję, że będzie jakiś odzew i że pomoże on Saszce znaleźć domek :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt lis 21, 2008 15:29

Sasza Distel
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lis 21, 2008 15:42

No nie mogę. To z Saszy gwiazdę zrobili.

Że telefonu nie podali to może i dobrze bo już widzę te tysiące telefonów od jakichś oszołomów 8O Jak się ktoś prawdziwie zainteresowany trafi to na pewno dotrze do numeru telefonu.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lis 21, 2008 16:05

Czytałam, czytałam - też mam to Ekspressso odłożone na pamiątkę :wink:

Jestem jednak zdania, że powinien być jakiś namiar - choćby mail Kotylionowy, jeśli nie chciałyście podawać telefonów. Powinno być napisane wprost - drodzy państwo te koty szukają super domu, może ktoś z Was chciałby się zaopiekować takim zwierzaczkiem po przejściach. Dzwońcie lub piszcie tu i tu. Do ludzi trzeba prosto i łopatą.
Obawiam się, że mało kto będzie szukał info do opiekunów przez redakcję.
Mam jednak nadzieję, że się mylę i że zadzwoni super-hiper domcio :ok: :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt lis 21, 2008 19:42

pisiokot pisze: Jestem jednak zdania, że powinien być jakiś namiar - choćby mail Kotylionowy, jeśli nie chciałyście podawać telefonów.

Ania, myśmy nie miały zielonego pojęcia, jak to będzie wyglądało :? napisałyśmy takie jakby "ogłoszenia" i podałyśmy numery telefonów i maile. To redakcja Expressu zredagowała teksty, połączyła je w jakąś całość, napisała wstęp i ... wycięła nasze namiary :roll: dlatego myślę, że ewentualny kontakt pozostaje przez redakcję...

Georg-inia

Post » Sob lis 22, 2008 10:11

Wszystkim opowiadam jak Sasza zostal gwiazdorem (przytaczam tez doskonaly komentarz Ruru) 8) Inga, gratulacje z Poznania, szczegolnie gorace od Beaty, z ktora wczoraj uczcilysmy ten fakt tradycyjna lampka (lampa?) wina :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob lis 22, 2008 15:51

jerzykowka pisze:Wszystkim opowiadam jak Sasza zostal gwiazdorem (przytaczam tez doskonaly komentarz Ruru) 8) Inga, gratulacje z Poznania, szczegolnie gorace od Beaty, z ktora wczoraj uczcilysmy ten fakt tradycyjna lampka (lampa?) wina :wink:

no to mam sławnego kota :lol: jak samopoczucie po lampie? ;) koniecznie pozdrów Beatę. :)

ja to jednak głupia jestem, wiecie? :oops: wczoraj mówię TŻ-towi, że może załóżmy, że jeśli Sasza nie znajdzie domu do gwiazdki, to kasujemy ogłoszenia. Zostanie u nas i trudno, jakoś będzie musiał przeżyć tę resztę swojego życia w terrorze...
A TŻ patrzy na mnie dziwnie i pyta: "nie uważasz, że to dokładnie takie samo myślenie, jak gdańskiego domku? wyznaczasz mu nieodwołalny termin? co z tego, że w odwrotną stronę..."
Głupio mi się zrobiło jak nie wiem, naprawdę :oops:

nagrałam filmik. Chciałam Wam pokazać, jak to Klemens robi za terapeutę i szoruje Saszowe uszy :D niestety ciemno u nas jak nie powiem gdzie, i prawie nic nie widać, więc się nie będę wydurniać. Zdjęć nie ma z tego samego powodu :P

Georg-inia

Post » Sob lis 22, 2008 16:01

Glowa moja ma sie prafie dobrze :wink:

Taaa, w tym ukladzie jeszcze bedzie wiele okazji do sesji zdjeciowych Saszki. Wiosna, zdaje sie, jest wiecej swiatla... :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lis 24, 2008 12:19

A jak nasz gwiazdor przyjął Fufka?

gosiaa

Post » Pon lis 24, 2008 12:28

gosiaa pisze:A jak nasz gwiazdor przyjął Fufka?

:lol: jak Fufek Bernard przyjechał to Sasza spał snem sprawiedliwego i wcale malucha nie zauważył. Mały został zainstalowany w klatce, Georg i Klemens procesje ze śpiewami uskuteczniali dookoła klatki, Berni się odphyhywał chłopakom, Sasza nic. Spał dalej.

Mały Fufek dziwnie pachnie, jakby perfumami, albo co... się nie dziwię, jak tam pewnie w lecznicy wszystkie ciotki zaraz przytulać chciały, więc Fufek jedzie jak drogeria ;)
Podłożyłam Saszy Berniego pod nos. Krówek poniuchał, obejrzał niepewnie, znów poniuchał a potem się odwrócił i sobie poszedł po prostu. Coś mu ewidentnie nie gra, niby Bernard wygląda jak kot, no mały, fakt, ale jak kot. A pachnie czymś dziwnym... wolał się nasz bohater ewakuować :D

Georg-inia

Post » Pon lis 24, 2008 12:33

A jakie bąki potrafi Bernard puszczać :lol: Ale jak mówisz drogeria to niech będzie drogeria :lol:

gosiaa

Post » Wto lis 25, 2008 9:23

gosiaa pisze:A jakie bąki potrafi Bernard puszczać :lol: Ale jak mówisz drogeria to niech będzie drogeria :lol:
:twisted:

Sasza już wie, że Bernard siedzi w klatce, ale olewa małego zupełnie :roll: jak położyłam gnojka na łóżku obok Saszy, to krówek tylko patrzył, coś tam powiedział, ale nie zrozumiałam i w ogóle zero zainteresowania 8O
więc tak myślę, że gdyby Sasza trafił do domku jako pierwszy kot, to po jakimś czasie jakiegoś nowego malucha by zaakceptował bez problemu :)

Georg-inia

Post » Wto lis 25, 2008 10:40

:lol:

Sasza jest nieziemski hahaha. Ale z tego co piszesz to On po prostu nie może mieć w okolicy dominatora i będzie ok!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

[poprzednia][następna]