Jak u Was dzisiaj?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Czesc Nuśka!
annette88 pisze: Co za straszne wieści tutaj widzęco oni wam zrobili ? Pokłujali i do tego jeszcze zdegradowali ? Inkę na MAJTKA?! Skandal !
Melania oburzona
MaryLux pisze:annette88 pisze: Co za straszne wieści tutaj widzęco oni wam zrobili ? Pokłujali i do tego jeszcze zdegradowali ? Inkę na MAJTKA?! Skandal !
Melania oburzona
To po co się głupiątko małe wpycha do szuflady z bielizną?
Duża
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: Co za straszne wieści tutaj widzęco oni wam zrobili ? Pokłujali i do tego jeszcze zdegradowali ? Inkę na MAJTKA?! Skandal !
Melania oburzona
Duża
cioćka, ale Ty nie pszesadzaj.. ja siem właśnie wepchałam Dużej w skarpetki i jakoś nie woła na mnie SKARPETKAno fszysko ma swoje granie
![]()
MaryLux pisze:Dorota pisze:Czesc Nuśka!
Ceść CioćkuA gdzie Mru?
Dorota pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:Czesc Nuśka!
Ceść CioćkuA gdzie Mru?
Mru pewnie spi.
I udale, ze go lapka boli.
Duza od Mru
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: Co za straszne wieści tutaj widzęco oni wam zrobili ? Pokłujali i do tego jeszcze zdegradowali ? Inkę na MAJTKA?! Skandal !
Melania oburzona
Duża
cioćka, ale Ty nie pszesadzaj.. ja siem właśnie wepchałam Dużej w skarpetki i jakoś nie woła na mnie SKARPETKAno fszysko ma swoje granie
![]()
Melusiu, wies, rano mi Duza wepchnęła do pysia tabletkem. Strasnie jej nie chciałam, ale Duza powiedziała, ze musę, zeby mi tyle kupek z bzuska nie wychodziło. No to połknęłam.
Inka
Mela - Skarpetela
Duża
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: Co za straszne wieści tutaj widzęco oni wam zrobili ? Pokłujali i do tego jeszcze zdegradowali ? Inkę na MAJTKA?! Skandal !
Melania oburzona
Duża
![]()
Melusiu, wies, rano mi Duza wepchnęła do pysia tabletkem. Strasnie jej nie chciałam, ale Duza powiedziała, ze musę, zeby mi tyle kupek z bzuska nie wychodziło. No to połknęłam.
Inka
Mela - Skarpetela
Duża
biedna Inuś.. mnie wczoraj duża powiedziała, że ja dostane kłuja za miesioncaszczepanie jakieś czy coś
kiedy ja nie chce.. budziłam jom dzisiaj za to wcześnie raniutko!
cioćku, taki wiersyk był kiedyś o Mery, ale Ci nie powiem, bo Cie lubiem![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości