Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Duduś pisze:Mam tylko jedną nieśmiałą prośbę do barbry50 i forumowiczów. Czy moge się do Florci zwracać per "Maszeńka" ??. Oficjalnie niech zostanie przy swoim imieniu, ale u mnie w domu jest taka tradycja, że każdy ma domowe pseudo, często całkiem rózne od imienia w dokumentach.
Mogę??
Aleksandra59 pisze:Duduś pisze:Mam tylko jedną nieśmiałą prośbę do barbry50 i forumowiczów. Czy moge się do Florci zwracać per "Maszeńka" ??. Oficjalnie niech zostanie przy swoim imieniu, ale u mnie w domu jest taka tradycja, że każdy ma domowe pseudo, często całkiem rózne od imienia w dokumentach.
Mogę??
![]()
![]()
![]()
Duduś - Ty kochana to wszystko możesz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale ja tak sobie pomyślałam, że pod jednym jednak warunkiem
- obowiązkowe relacje z DOMKU FLORCI/MASZEŃKI
Aleksandra59 pisze:Duduś pisze:Mam tylko jedną nieśmiałą prośbę do barbry50 i forumowiczów. Czy moge się do Florci zwracać per "Maszeńka" ??. Oficjalnie niech zostanie przy swoim imieniu, ale u mnie w domu jest taka tradycja, że każdy ma domowe pseudo, często całkiem rózne od imienia w dokumentach.
Mogę??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Duduś pisze:Aleksandra59 pisze:Duduś pisze:Mam tylko jedną nieśmiałą prośbę do barbry50 i forumowiczów. Czy moge się do Florci zwracać per "Maszeńka" ??. Oficjalnie niech zostanie przy swoim imieniu, ale u mnie w domu jest taka tradycja, że każdy ma domowe pseudo, często całkiem rózne od imienia w dokumentach.
Mogę??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No dobrze, dobrze, nawet zdjęcia będę robić.
Aleksandra, a Ty naprawdę w Wilanowie?? A możesz pożyczyć transporterek??Ja pracuję w Wilanowie, mogłabym odebrać jutro między 8 a 14, albo w niedzielę przed południem, po drodze do Konstancina.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości