I trzymamy za zdrowie trzustki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Kuleczko kochana przesyłamy moc całusków z Poznania.
I trzymamy za zdrowie trzustki![]()
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Kuleczko kochana przesyłamy moc całusków z Poznania.
Ciociu, dziękuję za całusyA weźmiesz mnie na ręce i staniemy razem przd lustrem? To moje ulubione miejsce całowania się z Dużymi
Kulka
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Kuleczko kochana przesyłamy moc całusków z Poznania.
Ciociu, dziękuję za całusyA weźmiesz mnie na ręce i staniemy razem przd lustrem? To moje ulubione miejsce całowania się z Dużymi
Kulka
Nie ma sprawy. Już biorę Ciebie na rączki, stoimy przed lustrem i całuje ciebie w nosek, czółko, uszko i łapeczki.
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: Naprawdem ?! Jeju, Inuś! Pszekonali siem, rze masz talent ! Hurra![]()
Wcoraj jedna pani zafeletonowała do mojej Duzej i kazała psynieść kilka moich wiersyków. Inni tes majom psynieść. I z tego ma być ksiązka.
a dacie znac, jak beda wydane ?
Pewnie, ze tak
to już zacieramy łapki
Dorota pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: Naprawdem ?! Jeju, Inuś! Pszekonali siem, rze masz talent ! Hurra![]()
Wcoraj jedna pani zafeletonowała do mojej Duzej i kazała psynieść kilka moich wiersyków. Inni tes majom psynieść. I z tego ma być ksiązka.
a dacie znac, jak beda wydane ?
Pewnie, ze tak
to już zacieramy łapki
My tez
annette88 pisze:co za gbur .. tak się na poezji zna ? zawsze wie, co autor chciał powiedzieć ? Ciekawe, jakby się tak wielkim poetom wtarabanić i wtrącić swoje trzy grosze..
MaryLux pisze:annette88 pisze:co za gbur .. tak się na poezji zna ? zawsze wie, co autor chciał powiedzieć ? Ciekawe, jakby się tak wielkim poetom wtarabanić i wtrącić swoje trzy grosze..
To jest facet, który uważa, że się zna na wszystkim. A jak nam do redakcji sprawozdanie z czegoś tam przyniósł - był na imprezie - to się okazało, że połowę rzeczy poprzekręcał.
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:co za gbur .. tak się na poezji zna ? zawsze wie, co autor chciał powiedzieć ? Ciekawe, jakby się tak wielkim poetom wtarabanić i wtrącić swoje trzy grosze..
To jest facet, który uważa, że się zna na wszystkim. A jak nam do redakcji sprawozdanie z czegoś tam przyniósł - był na imprezie - to się okazało, że połowę rzeczy poprzekręcał.
Ale żeby się wtrącać w tak intymną sferę człowieka jak poezja ?
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:co za gbur .. tak się na poezji zna ? zawsze wie, co autor chciał powiedzieć ? Ciekawe, jakby się tak wielkim poetom wtarabanić i wtrącić swoje trzy grosze..
Ale żeby się wtrącać w tak intymną sferę człowieka jak poezja ?
Tym bardziej jeśli samemu się nie umie napisać poprawnie nawet sprawozdania...
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Kuleczko kochana przesyłamy moc całusków z Poznania.
Kulka
Nie ma sprawy. Już biorę Ciebie na rączki, stoimy przed lustrem i całuje ciebie w nosek, czółko, uszko i łapeczki.
W brzuszek i szyjkę też?
Kulka
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Kuleczko kochana przesyłamy moc całusków z Poznania.
Kulka
W brzuszek i szyjkę też?
Kulka
Kulka to Ty duży pieszczoch jesteśOczywiście w brzuszek i szyjkę i gdzie tylko chcesz też.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości