Rudy Sprinter - zostanie w Łodzi...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 20, 2008 17:35

Halo, halo!!! Co u Was? Co z domkiem Sprinterka?
Pozdrawiamy goraco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lis 20, 2008 18:56

Nie wiem, podałam załozycielce watku i niejako "pilotce" Sprintera telefon do zainteresowanej pani na PW, tak jak prosiła, ale nie wiem, czy skorzystała?

Sprinter ma sie świetnie, niestety ja nie jestem chyba za bardzo w stanie pisać, stało sie u mnie nieszczęście- Pikulinka, maleńka sunia w zabawie chyba naruszyła sobie kręgosłup, który miała wcześniej operowany. Nie chodzi, jest porażona czterokończynowo i bardzo obolała. Od trzech dni mimo leków jest coraz gorzej... Rokowania- złe.
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Czw lis 20, 2008 19:03

Ulv.................................................................................................
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw lis 20, 2008 19:16

wiem, że łatwo powiedzieć "trzymaj się", ale naprawdę liczę, że będzie dobrze.
i bardzo trzymam kciuki za ten domek stały dla sprintera
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lis 20, 2008 20:46

dagmara-olga pisze:wiem, że łatwo powiedzieć "trzymaj się", ale naprawdę liczę, że będzie dobrze.
i bardzo trzymam kciuki za ten domek stały dla sprintera
:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Pt lis 21, 2008 2:13

Kciuki strasznie potrzebne...

Wiem, ze to wątek Sprintera, ale moge sobie ponarzekac na całokształt? :oops:

Piksel wygląda fatalnie. Nie jest się w stanie utrzymac na łapkach... :cry:

Atenka ma coraz większy problem z pysiem, z guli nowotworu cieknie krew -zmieszana ze śliną, wszystko zapaćkane, ściana koło drapaka wygląda jak w rzeźni.... Po niedzieli mamy wizytę u dr Hildebranda, moz on coś wymysli, bo jak na razie weci kręca głowami, każą zostawić nowotwór jak jest i "dac kici dożyć swojego czasu" :cry: Na szczęście Ath ogólnie ma się całkiem nienajgorzej, choć jeszcze ma anemię (doleczamy) i jest chuda. ale apetyt jej dopisuje i trochę przybiera.

Za to Kruffka jest ... jakaś. Niby nic jej konkretnego nie dolega, ale śpi, nie bardzo sie bawi, jest osowiała... żadnych objawów w typie: biegunka, wymioty, temperatura, nawet oczy się wyleczyły wreszcie. No i co ja mam z tym kotem? Jak nie urok to oczy, jak nie oczy to noga, a jak nie noga, to niewiadomoco..... :roll:

ulvhedinn

Post » Pt lis 21, 2008 14:36

ulvhedinn pisze:Kciuki strasznie potrzebne...

Wiem, ze to wątek Sprintera, ale moge sobie ponarzekac na całokształt? :oops:

Piksel wygląda fatalnie. Nie jest się w stanie utrzymac na łapkach... :cry:

Atenka ma coraz większy problem z pysiem, z guli nowotworu cieknie krew -zmieszana ze śliną, wszystko zapaćkane, ściana koło drapaka wygląda jak w rzeźni.... Po niedzieli mamy wizytę u dr Hildebranda, moz on coś wymysli, bo jak na razie weci kręca głowami, każą zostawić nowotwór jak jest i "dac kici dożyć swojego czasu" :cry: Na szczęście Ath ogólnie ma się całkiem nienajgorzej, choć jeszcze ma anemię (doleczamy) i jest chuda. ale apetyt jej dopisuje i trochę przybiera.

Za to Kruffka jest ... jakaś. Niby nic jej konkretnego nie dolega, ale śpi, nie bardzo sie bawi, jest osowiała... żadnych objawów w typie: biegunka, wymioty, temperatura, nawet oczy się wyleczyły wreszcie. No i co ja mam z tym kotem? Jak nie urok to oczy, jak nie oczy to noga, a jak nie noga, to niewiadomoco..... :roll:
kciuki są :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Pt lis 21, 2008 17:18

Kciuki ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A jak Pikulinka?

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pt lis 21, 2008 20:38

Żle. Ma zerwany drut i przestawione kręgi... nie wstaje. :cry: W niedzielę operacja...

ulvhedinn

Post » Pt lis 21, 2008 20:46

ulvhedinn pisze:Żle. Ma zerwany drut i przestawione kręgi... nie wstaje. :cry: W niedzielę operacja...
:cry:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Pt lis 21, 2008 20:51

To chyba tylko zostało zapytać o to
czy Ty się chociaż trzymasz jako tako...
Mam nadzieję,że tak... :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob lis 22, 2008 10:16

kristinbb pisze:To chyba tylko zostało zapytać o to

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przeslalam Ci malenka kwote na konto, ale wiem, ze to kropla w morzu...
Moze ktos jeszcze...- prosimy o wsparcie dla Ulv w opiece nad kalekim Sprintem. Teraz Pikulinka tez jest na pewno w wielkiej potrzebie- takie operacje sa bardzo kosztowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najmocniejsze kciuki na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymajcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro wszystko pojdzie dobrze- MUSI :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Sob lis 22, 2008 11:04

Zaglądamy podrzucamy... :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob lis 22, 2008 13:51

kristinbb pisze:To chyba tylko zostało zapytać o to

Z trudem... Przeryczałam całą poprzednią noc :cry: To jest niewyobrażalne, kiedy trzy dni temu pies śmigał jak torpeda, a teraz leży, nie może nawet się podnieść i cierpi z bólu :cry:

ulvhedinn

Post » Nie lis 23, 2008 9:53

ulvhedinn kciuki najmocniejsze :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

[poprzednia][następna]