Oj, Melciu, jakaś Ty śliczniusia!! Podziękuj Dużej, bardzo ładne zdjęcie zrobiła!
Moderator: Estraven
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:
Interesujące dla Ciebie czy dla nas?![]()
i dla mnie, i dla was
No..niech będzie..Przekonamy się.
tylko teraz mam trochę stracha, bo złamie prawo autorkie
annette88 pisze:
dobsze, cioćkuja lubie być wygłaskiwana.. no chyba rze biegam, to wtedy nie..
annette88 pisze:Wygłaszcze, wygłaszczeteraz Melonek śpi
to akurat można się do niego poprzytulać
kalair pisze:annette88 pisze:Wygłaszcze, wygłaszczeteraz Melonek śpi
Wykorzystaj!
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Wygłaszcze, wygłaszczeteraz Melonek śpi
Wykorzystaj!
właśnie sobie pomyślałam, że Mela i TŻ stanowią ciekawy związek.. Mała ma do niego respekt, nie pozwala sobie z nim na to, co ze mną.. A jednak jeśli wszystko jest okej, o wiele prędzej przyjdzie właśnie do niego na miziankoale jesli wybiera mnie, no to wtedy są są już tylko nasze chwile i TŻ niemile widziany
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Wygłaszcze, wygłaszczeteraz Melonek śpi
Wykorzystaj!
właśnie sobie pomyślałam, że Mela i TŻ stanowią ciekawy związek.. Mała ma do niego respekt, nie pozwala sobie z nim na to, co ze mną.. A jednak jeśli wszystko jest okej, o wiele prędzej przyjdzie właśnie do niego na miziankoale jesli wybiera mnie, no to wtedy są są już tylko nasze chwile i TŻ niemile widziany
Mała cfaniara, wybiera sobie, na kogo ma ochotę.

annette88 pisze: cześć Iris ! chyba jesteś śpionca, co ?ja siem właśnie wygrzewam przy kaloryferze i dyktuje Dużej, co ma pisać
trawa11 pisze:Anetko ,jak tam walka z bakteriami![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Paula05 i 10 gości