Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Jak nikt się nie znajdzie co jedzie na weekend to dajcie mi znać- w niedzielę pojadę i ją przywiozę
majencja pisze:Jak nikt się nie znajdzie co jedzie na weekend to dajcie mi znać- w niedzielę pojadę i ją przywiozę
mar_tika pisze:Własnie dostalam eska- info od Dorotki.U weta z Lunka dzis była teresa.
"Według weta z Luną w miarę dobrze .W ranie zaczęła wytwarzać się ziarnica czyli skóra się odbudowuje.Dostała opatrunek zelowy tylko trza pomyslec jak go zamątować( i tu majencja miała rację) Dostała tez syropek na ból(to mnie dziwi ze przy takiej ranie trzeba zaugerowac wetowi coby coś dał na ból
)
Do weta dopiero w poniedziałek:)
Czyżby cos Lepiej było z dziewczynąCioteczki trzymać nadal kciuki
majencja pisze:zobaczycie już nie długo i z Lunki z powrotem będzie kawał pięknego kota!
Dorota Wojciechowska pisze:No sluchajcie suuuukces !!!!!!!
Dzisiaj rano po pierwszej kroplówce zamiast siku stujeczka do qpki![]()
iiiiiiiposzlo narazie niewiele bo trzy bobeczki centymetrowe ale calkiem calkiem nie za twarde nie za miękkie.
Co do samoopoczucia to dziewczyna chyba uparla się mnie wykończyć![]()
Po kroplówkach wieczornych do spanka - jest 24....
a tu pannica o 4 rano do 6zwiedzanie skrobanie mlaskanie.
To już raczej pewnik że ona ma aktywność o tych wlaśnie godz. bo nac wcześniej też tak bylo tylko spokojniej.
Myślalam że ją pogryzę bo przecież budzik nstawiony na 6 30 i nikt wcześniej budzenia nie zamawial.![]()
A tak w ogóle to mnie zaskoczyla bo drapala drzwi i okienko balkonowe, czyżby chciala na dwor
Filomen pisze:Taaa widać, że dziewczynie doopsko ożyło to zaczyna rozrabiać![]()
moze mniej ją boli i jest silniejsza na diecie -cud Marty
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 114 gości