Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 19, 2008 16:46

Kochani uzupełniłam pierwsza strone pod wzgledem fotek.To wszystkie nasze kociaki na wydaniu ,wyadoptowane i te które odeszły .

Uważam że gruba krechą trzeba podkreślić czas hiltonowy i naszą działalność w nowej kociarni.
Na fotkach nna pierwszej stronie sa wszystkie kociaki które były u nas od momentu otwarcia nowej kociarni.

Teresa kinie ja wyadoptowałam ja tez byłam na wizycie pooadopcyjnej,ale Kinia była wyadoptowana za czasów jeszcze hiltona.

Zdjęcia musze zebrać i z różnych folderów ,ale narazie nie mam czasu zaraz jadę karmić LUśkę.Jak tylko bedę miała chwilkę podeślę fotki,

Spróbuj poprostu ściągnąc je z pierwszej stronki ,maly Kubus ci pomoze :wink:

Mała MI dziękujemy slicznie za wsparcie :1luvu: aha erknij na pierwsza stronkę mamy też błękitnego kocurka :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro lis 19, 2008 22:40

mar_tika pisze:własnie wróciłam z karmienia od LUnki.Kotenia zjadła pięknie 50ml to na nią dość dużo.No pochwalmy sie że przez oststni tydzień przytyła 0,60 dkg :D Kupy nadal nie widać,ale wet stwoerdził że przy takich ilościach i pokarmów i podawanych w takiej konsystencji pokarm poprostu sie wchłania.
Dziś jak zobaczyłam lunki plecy byłam w szoku .Nie widziałam ją wczoraj a jak ja oststni raz widziałam to miała zaschniętego strupka.Teraz plecy Luny wygladają takObrazek
Poprostu martwa tkanka odpadla i pojawila sie dziura 8O Jak teresa pisała Luna dostała specjalną maść na odbudowę tkanki.Kroplówki poszły fajnie,choc wenflon jest w tylnej łapceObrazekObrazek.
Po kroplówkach było wielkie siuuuuu
Obrazek
Powiem tak na moje oko jest ciut lepiej .Luna porusza sie po mieszkaniu krokiem pewnym,dawnie ledwo powłóczyła tylnymi łapkami.
I KOCHANI LUNA ZACZĘŁA SIĘ MYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek
Choć powiem szczerze ze nie wygląda najlepiej :?Przednie łapki wygolone ,szyja wygolona ,plecy wygolone i teraz tylna łapka też wygolona bo wenflon :roll: echh żeby tylko wyzdrowiała
Obrazek
Trzymaj sie dziewczyno!!!Jutro ciocia Marta znowu przyjedzie cie nakarmić :twisted:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lis 19, 2008 22:45

8O 8O 8O Biedactwo :( , mam nadzieje że wróci do zdrowia i będzie wyglądać conajmniej tak pięknie jak na tym zdjęciu gdy siedzi na fotelu :wink:
:ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lis 19, 2008 23:22

No faktycznie na stronkę nie można się dziś dostać :( nie wiem dlaczego wczoraj normalnie działała :) poczekam do jutra i będę to wyjaśniała - dziś wysłałam nową partię zmian więc może w związku z tym coś, albo coś z serwerem, ja niestety kompletnie nie znam się na tym :(

terenia1

Post » Czw lis 20, 2008 12:04

hops
Obrazek
Obrazek

edmund

Od: Wto cze 24, 2008 9:03

Post » Czw lis 20, 2008 13:34

A może ta Ozonella pomogłaby Lunce? Wczoraj na forum się dowiedziałam o takim środku... http://vitamarket.pl/sklep/p4015-OZONEL ... 00-ml.html
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw lis 20, 2008 15:26

Axa76 pisze:A może ta Ozonella pomogłaby Lunce? Wczoraj na forum się dowiedziałam o takim środku... http://vitamarket.pl/sklep/p4015-OZONEL ... 00-ml.html

Będę dzisiaj z Lunką u weta to się dowiem :) co on sądzi na ten temat - wygląda że jest to jakiś srodek naturalny więc pewnie nie zaszkodzi, ale na wszelki wypadek wolę podpytać :)

terenia1

Post » Czw lis 20, 2008 15:46

terenia1 pisze:
Axa76 pisze:A może ta Ozonella pomogłaby Lunce? Wczoraj na forum się dowiedziałam o takim środku... http://vitamarket.pl/sklep/p4015-OZONEL ... 00-ml.html

Będę dzisiaj z Lunką u weta to się dowiem :) co on sądzi na ten temat - wygląda że jest to jakiś srodek naturalny więc pewnie nie zaszkodzi, ale na wszelki wypadek wolę podpytać :)

ponoć w gabinetach weterynaryjnych też jest coś podobnego do nabycia :)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw lis 20, 2008 22:22

Dziewczyny proszę Was o wypowiedzenie się w kwestii naszej strony, bulefka nasza forumowa koleżanka naniosła część zmian na naszej stronie, sama osobiście widziałam ,że zmiany były naniesione o czym pisałam. Wczoraj nie mozna było się na stronkę dostać za to pojawił się dziwny link do naszej stronki - spojrzałam niby nasza stronka tylko lekko inna oprawa graficzna, wszystko oprócz kotów do adopcji, wyadoptowanych takie same 8O więc przyznam szczerze sama zgłupiałam, dzisiaj na stronkę weszłam ale niestety zmiany które były naniesione zniknęły i wszystko jest jak było więc ja już sama nie wiem o co chodzi 8O Mamy propozycję zrobienia dla nas całkiem nowej stronki - więc sama nie wiem kontynuować to co jest czy robimy coś nowego. Co sądzicie na ten temat :?:

terenia1

Post » Czw lis 20, 2008 23:33

Jutro po pracy jadę do schroniska zobaczę jaka jest sytuacja :( dawno nie byłyśmy niestety w schronisku :?

terenia1

Post » Pt lis 21, 2008 8:33

terenia1 pisze:Dziewczyny proszę Was o wypowiedzenie się w kwestii naszej strony, bulefka nasza forumowa koleżanka naniosła część zmian na naszej stronie, sama osobiście widziałam ,że zmiany były naniesione o czym pisałam. Wczoraj nie mozna było się na stronkę dostać za to pojawił się dziwny link do naszej stronki - spojrzałam niby nasza stronka tylko lekko inna oprawa graficzna, wszystko oprócz kotów do adopcji, wyadoptowanych takie same 8O więc przyznam szczerze sama zgłupiałam, dzisiaj na stronkę weszłam ale niestety zmiany które były naniesione zniknęły i wszystko jest jak było więc ja już sama nie wiem o co chodzi 8O Mamy propozycję zrobienia dla nas całkiem nowej stronki - więc sama nie wiem kontynuować to co jest czy robimy coś nowego. Co sądzicie na ten temat :?:

No rzeczywiscie przez moment był porządek na stronie ,a teraz wszystko wróciło tak jak było dawniej.
Czyzby jakiś chochlik?
Ja byłabym za nową stroną ,ale decyzja nalezy do ogółu :wink:

mar_tika

Post » Pt lis 21, 2008 8:41

wczoraj został odjajczony piekny Lucjan nasz nowy lokator kociarni Obrazek

W poniedzialek na kastracje jedzie CARMELEK Obrazek

Gapcia nadal walczy z grzybkiem.
A co słychac u Żabci,Lolka i Toli?????

mar_tika

Post » Pt lis 21, 2008 12:24

Dziś w prezencie od pewnej Pani, która jeszcze za czasów Hiltonowskich adoptowała od nas kociaczka nasze koty dostały piękny wypasiony :lol: drapak, wieczorkiem przywiozę go na kociarnie bo mi pół samochodu zajmuje :lol: dobrze że chociaż wlazł. Ewuniu podziękuj Piotrkowi za dowózkę :lol:

terenia1

Post » Pt lis 21, 2008 20:57

Drapak już zainstalowany w kociarni - Gapie i Karmelkowi-Jacusiowi bardzo się spodobał :D zaraz wkleję jakieś zdjątka. Po pracy pojechałam prosto do schroniska, ale niestety nikt nie otwierał pracownik był na interwencji. Przyjechała dziewczyna z chłopakiem po małe kociatko do adopcji, ale niestety nie doczekali się przyjadą jutro, pytali się mnie czy mamy kociaki małe, ale szczerze mówiąc wolę żeby zabrali ze schronu :( czekałam czekałam przyjechały 2 kobitki z suczką do oddania - biedna sunia pytam o powód norma alergia dzieci chociaż jedno dziecko dorosłe a suczka podobniez mieszka na ganku w domku i podobież została podrzucona. Szkoda mi się Zuzi zrobiło zadzwoniłam do Jaagi i Jaaga zgodziła się zabrać sunię do siebie, wydębiłam od baby 40zł na szczepienie dla suni a potem jeszcze 50 zł na składkę do sterylki. Zawiozłam sunię do Jaagi. Wróciłam do schronu, ale okazało się że nie ma przyjaznego nam pracownika - był taki jeden d...ek i niestety nie chciał nawet mnie wpuscic do kociaków - tyle tylko powiedział ,że kociaki są ale to dla mnie nie nowość :twisted: bajerowałam tego barana chyba z 15 minut ale był nieugięty :twisted: albo mój bajer był słaby :oops: są podobnież dorosłe i mniejsze - no ale jutro z rańca musze jechać zbadać sytuację :twisted:

terenia1

Post » Pt lis 21, 2008 21:09

teresa pamietaj o bombach :wink:

Dzis odwiedziła nas nowa duza Nesci przywiozła kocyki i pieniżki wrzuciła do skarbonki na kociarni :wink:

Dziekujemy ślicznie za pomoc do czynszu dodamy :)

Iweta wilekie podziekowania za bazarek :1luvu:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84626

mar_tika

[poprzednia][następna]