Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:annette88 pisze:Może chociaż troszkę coś się zmieni.. Jak mówię młodszym kobietom, że Melka wysterylizowana, bo.. To kiwają ze zrozumieniem głową (chyba, że udają).. Ale może choć troszkę coś się ruszy
A ta kobita to ehh.. w ogóle nie całkiem normalna jest
Wiesz, ja kiedyś tłukłam to znajomej. Posłuchała, wydawało się, że rozumie, ale na koniec i tak padło stwierdzenie: Wiesz, u nas na wsi nikt tak nie robi, a ja nie mam czasu. Tylko że akurat w jej brak czasu to ja nie wierzę.
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Może chociaż troszkę coś się zmieni.. Jak mówię młodszym kobietom, że Melka wysterylizowana, bo.. To kiwają ze zrozumieniem głową (chyba, że udają).. Ale może choć troszkę coś się ruszy
A ta kobita to ehh.. w ogóle nie całkiem normalna jest
Wiesz, ja kiedyś tłukłam to znajomej. Posłuchała, wydawało się, że rozumie, ale na koniec i tak padło stwierdzenie: Wiesz, u nas na wsi nikt tak nie robi, a ja nie mam czasu. Tylko że akurat w jej brak czasu to ja nie wierzę.
no tacy też się znajdują..
zresztą, wiecie że mnie też było trudno przekonaćale
jak zamieszkała z nami Melka to chciałam dla niej jak najlepiej.. czytałam tutaj, rozmawiałam z wetami i się przekonałam.. i nie żałuję
kristinbb pisze:MaryLux pisze:kristinbb pisze:MaryLux pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:Dzień dobry.. hulaszczy wiatr, zimo i deszcz.. jesień się obudziła![]()
A propos ludzi i sterylek.. Pamiętam, jak satrszej sąsiadce mojej babci opowiadałam, że koty nalezy sterylizować bo (lista powodów) to się dowiedziałam, ze gdzie ona takiego dachowca będzie ciąć.. ze to wstyd z takim kotemwięc podaje tabletki.. to i tak dużo, i po burze ze strony mojej babci, bo ta kicia ciągle rodziła młode.. rodziła - zabijali, rodziła - zabijali.. więc babcia się zapytała babki, czy ona też by tak chciała rodzić ciągle i żeby jej to uśmiercali..
a ona głupia powiedziała, że TAK .. mądrala..
Ech może nastepne pokolenia będą bardziej uświadomione...![]()
Niestety nie mam takiej nadziei
To co będzie ?
Koniec świata:(:(
ale ja jestem tak w ogóle optymistką![]()
i koniec świata to dla mnie nowe możliwości...![]()
annette88 pisze:Tylko to akurat nie zawsze może wyjść młodym na dobre.. myślę o jakiś chorych poglądach np..
MaryLux pisze:Mrucanki Wam posyłkuję
A moja Duza właśnie zaniosła 5 moich wiersów i moze zostaną gdzieś tam wydrukowane
Inka
aga9955 pisze:MaryLux pisze:Mrucanki Wam posyłkuję
A moja Duza właśnie zaniosła 5 moich wiersów i moze zostaną gdzieś tam wydrukowane
Inka
Gratuluje:)))a gdzie bedzie mozna je przeczytac?
aga9955 pisze:No to jak bedzie na bazarku wydrukowana to ja poprosze zabukowac mnie ze trzy sztuki:)
MaryLux pisze:kristinbb pisze:MaryLux pisze:kristinbb pisze:MaryLux pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:Dzień dobry.. hulaszczy wiatr, zimo i deszcz.. jesień się obudziła![]()
A propos ludzi i sterylek.. Pamiętam, jak satrszej sąsiadce mojej babci opowiadałam, że koty nalezy sterylizować bo (lista powodów) to się dowiedziałam, ze gdzie ona takiego dachowca będzie ciąć.. ze to wstyd z takim kotemwięc podaje tabletki.. to i tak dużo, i po burze ze strony mojej babci, bo ta kicia ciągle rodziła młode.. rodziła - zabijali, rodziła - zabijali.. więc babcia się zapytała babki, czy ona też by tak chciała rodzić ciągle i żeby jej to uśmiercali..
a ona głupia powiedziała, że TAK .. mądrala..
Ech może nastepne pokolenia będą bardziej uświadomione...![]()
Niestety nie mam takiej nadziei
To co będzie ?
Koniec świata:(:(
ale ja jestem tak w ogóle optymistką![]()
i koniec świata to dla mnie nowe możliwości...![]()
Czy mogłabyś to rozwiąć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], Wojtek i 52 gości