Tweety co z Bono? Dostałas ode mnie tego maila? Kontaktowałas sie z ta osobą? Widze ze Pumka i Bono maja branie

Mam gdzie mieszkac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
noemik pisze:Tweety pisze:Noemik, Kastapra, czy nie korzystniej byłoby jednak gdybyście umieszczały ogłoszenia każda wszystkich kotów na innych portalach? wtedy maja podwójna szansę a Wy tyle samo pracy. Może uzgodnijcie, która gdzie wystawia, żeby się nie dublowały, potem trzeba tylko pilnować kiedy się kończą.
idzie nieźle, bo o Pumkę dzwoniły już 3 osoby, ta ostatnią odesłałam już do innych naszych kociaków jeżeli niekoniecznie chcą czarną kocinkę.
Kosma, czy coś w sprawie Tommiego lub Toni wiadomo?
Tweety, zgadzam się.
Ja ze swojej strony robię ogłoszenia tu:
-alegratka.pl
- animalia.pl
- mojpupil.pl
- kobietykobietom.pl
- adverts.pl
- ojej.pl
- krakow.gumtree.pl
- interpress.net.pl
Jutro lub jeszcze dziś ogłoszę tam Twoje dwa tymczasiki, Tweety.
kastapra, napisz tu do ogólnej wiadomości, gdzie zamieszczasz ogłoszenia, to będziemy miały jasność. Jeśli możesz ogłosić tam Gizmo i Kleo, to przyślę ci informacje na maila. daj mi znać, dobrze?
Proszę przysyłać, kochane, zdjęcia (jedno, dwa, jeśli macie) plus opis plus namiary na osobę tymczasującą na mojego maila: k.tumm@uj.edu.pl
Ze swojej strony oferuję ogłoszenia na w/w portalach najszybciej jak będę mogła.
kosma_shiva, cincian - dzięki za odwiedziny i za transport żwirku (dzięki, Tweety). czekam na zdjęcia z wizyty.
Tweety pisze:to tylko gumtree Wam się dubluje.
Kastapra dzwoniłam do tej Pani ale nie odbiera tel, napisałam mail'a, czekam na odzew.
Bono dzisiaj żegna się ze swoja panią
kastapra pisze:ktos wystawil takie ogloszenie http://adopcje.miau.pl/index.php?p=1313
to chyba chodzi o Bono, ale nie ma zdjec i pisze ze warszawa..
markopolo00 pisze:Ale ma kapitalny nochalek
Etiopia pisze:markopolo00 pisze:Ale ma kapitalny nochalek
Miała .......Ona nie żyje
Tweety pisze:Etiopia pisze:markopolo00 pisze:Ale ma kapitalny nochalek
Miała .......Ona nie żyje
dobrze, że jesteś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 112 gości