Ewik pisze:No ok...komp zepsuty ale jest chyba jakis kontakt tel. z domkiem Skierki? Może chociaz jakas krótka relacja z drugiej ręki?![]()
tez tak mysle

Sa jakies "zastepcze" sposoby, by podac krotka informacje...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewik pisze:No ok...komp zepsuty ale jest chyba jakis kontakt tel. z domkiem Skierki? Może chociaz jakas krótka relacja z drugiej ręki?![]()
Aleksandra59 pisze:Uprzejmie informuję, że brak wieści od Fioletowego_Księżyca spowodowany jest zepsutym komputeremMocne kciuki, żeby udało się komputer jak najszybciej naprawić
![]()
U Skierki wszystko w porządku - apetyt kocince wrócił![]()
![]()
![]()
![]()
Rezydentka - podobno - wykazuje coraz większe chęci aby ze Skierką się zaprzyjaźnić, jednak Skiereczka nadal bardzo ostrożnaAle na przyjaźń między kobitkami jeszcze trochę czasu potrzeba
![]()
Może w weckend Pini1 będzie z wizytką u Fioletowego_Księżyca i u Skierki - to napisze coś więcej![]()
![]()
![]()
Ponieważ Pini1 bardzo zajęta jest - na razie brak informacji o przelewach, które ostatnio wpłynęły na konto Skierki.
Jedna ogólna uwaga - jeżeli w tytule przelewu podano zbyt dużo informacji bank nie przekazuje wszystkiego, tylko ucina informacjęTakże prośba - jeżeli ktoś już dawno zrobił przelew na konto Skierki a Pini1 nie poniformowała o tym, że wpłata doszła proszę o PW do Pini1 - z informacją umożliwiającą identyfikację przelewu.
Jednak Pini1, co już wcześniej pisałam jest baaardzo zajęta i nie codziennie bywa na miau, ale PW proszę pisać. Jak Pini1 będzie na miau na bank wiadomość odczyta. Jeszcze mozna e-maila do Pini1 wysłać w tej sprawie, adres jest na stronie Fundacji For Animals
pini1 pisze:...probuje sie myc.
EVA2406 pisze:Zastanawia mnie to, że Skierka bardzo dużo pije. Czy ona aby nie ma nic z nerkami? Dobrze byłoby zrobić jej badania, jeśli nie miała robionych.
Może jestem uczulona, ale ten objaw zawsze budzi moje zaniepokojenie. Straciłam mojego ukochanego Pankracego przez mocznicę
pini1 pisze:wyniki badan
WBC 34,4 NORMA DO 19,5
RBC 9,31 NORMA DO 10
HGB 11,6 NORMA DO 15
HCT 36 NORMA DO 45
PLT 573 NORMA DO 400
MCV 39 NORMA DO 55
MCH 12,4 NORMA DO 17
MCHC 32,2 NORMA DO 36
RDW 16,5 NORMA DO 22
MPV 12,1 NORMA DO 15
EOS 2,9
PROCENTOWO
LYM 17,1 NORMA OD 20 DO 50
MON 11.5 NORMA DO 4
GRA 71,4 NORMA DO 75
LYM 5,8 NORMA DO 7
MON 3,9 NORMA DO 1,5
GRA 24,6 NORMA DO 12,5
GOT 7,49 NORMA DO 35
KREATYNINA 0,65 NORMA DO 1,8
ALP 45,6 NORMA DO 89
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości