Choć ktoś zauważył fotki maluchów.

W wątku ożywienie następuje z reguły wtedy, gdy źle się dzieje.
Stella i Nel chyba są zdrowe. Piszę że chyba, bo dla mnie nie ma zdrowych kotów. U każdego można coś znaleźć. U Nel dopiero po zrobieniu zdjęcia wypatrzyłam brązową plamkę na tęczówce lewego oka. Trzeba będzie to kontrolować.
Chuda szybko wybudza się po sterylce i niestety nie jest już chuda. Waży 3,7kg i według mnie o te 0,7kg za dużo. A to supełek Chudej.
W najbliższą środę sterylkę będzie miała Persia a na 3 grudnia umówiłam na zabieg Blue Gizmo, który zaczyna mnie irytować na równi z Persią. Oboje miauczą na mnie o jedzenie. Persia nadal jada tylko surowiznę, ale może być to kurczak, indyk a nawet wołowina. Blue Gizmo bardzo zasmakował w Animondzie Carny tylko problem w tym, że akurat dysponuję tą dla kociąt. Stella i Nel wypięły się na Animondę a Blue Gizmo korzysta. Razem z Blue Gizmo Animondą delektuje się Miką. Tą też rozpuściłam i nie zwraca uwagi na suchą karmę.
Wet mnie zaskoczył, bo po moim ględzeniu zaopatrzył się w testy na kocią panleukopenię. Mam nadzieję, że nie będę musiała z nich korzystać.