STOWARZYSZENIE - POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 19, 2008 10:10

sabina skaza pisze:zapraszam więc i cropkę z własnymi nożyczkami :) adres podam na PRIV :wink: miejsce się znajdzie!!!!!!!!!!!!!!!!! chociażbyśmy miały siedzieć i na podłodze :) :lol: :wink:

To proszę też termin i godinę na priv razem z adresem, bo ja zakręcona bywam :wink: . Mozesz też poda jak do Ciebie trafic komunikacją miejską.
ObrazekObrazek

cropka

Od: Czw lip 17, 2008 12:42

Post » Śro lis 19, 2008 10:35

moje nazwisko i imie to oczywiście: Sabina Skaza :) witamy cię mario bardzo serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zapraszamy do współpracy :) u nas jest bardzo miło i kociasto :lol: :lol: :lol:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Śro lis 19, 2008 11:49

Tak sobie pomyślałam, że w pierwszym poście, na początku każdego miesiąca będzie umieszczany wykaz wpłat i wydatków za miesiąc poprzedni. OK? Żeby wszystko było jawne, i nie było, że kasa została przewalona na jakieś pierdoły ;)

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Śro lis 19, 2008 12:09

sabina skaza pisze:moje nazwisko i imie to oczywiście: Sabina Skaza :) witamy cię mario bardzo serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zapraszamy do współpracy :) u nas jest bardzo miło i kociasto :lol: :lol: :lol:

Może nie za dużo, ale coś dorzucę od czasu do czasu.
Pozdrawiam :wink:
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Śro lis 19, 2008 14:02

właśnie, Sabina, adresik zapodaj na PW, no i godzinkę na którą trzeba się stawić na miejscu, w pełnym zwarciu i gotowości :D
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Śro lis 19, 2008 14:34

rambo_ruda pisze:właśnie, Sabina, adresik zapodaj na PW, no i godzinkę na którą trzeba się stawić na miejscu, w pełnym zwarciu i gotowości :D

Witam wszystkich pomorskich kociarzy :)

Czy można dołączyć do Waszej grupy? I pomóc np. przy robieniu kocich kartek? :oops:

Tak sobie też pomyślałam - mam strasznie zawaloną piwnicę wszelakimi sprzętami domowymi (ech, to chomikowanie...), łącznie ze starą (ale działającą) lodówką oraz klatką po króliku. Może się to gdzieś komuś przyda do kociego wykorzystania?
Obrazek

Gacior

Od: Pt lut 09, 2007 14:23

Post » Śro lis 19, 2008 16:23

Sabina jak Ty wszystkich u siebie pomieścisz :)

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Śro lis 19, 2008 16:46

Sabina, mamy coś przynieść do jedzenia, picia? Tylko błagam, nie każ mi piec jakiejś kaczki w jabłkach czy czegoś równie skomplikowanego, bo się wszyscy potrujemy i fundusz PKDT pójdzie na płukanie żołądka ;)

Mogę jakieś chipsy zrobić, paluszki albo napoje.... 8)

yammayca

Post » Śro lis 19, 2008 17:21

Maria, dziękujemy za wpłatę :D stan konta 93 pln :)

Gacior, jasne, że się można przyłączyć do nas! Witamy serdecznie :) Chomikowanie to bardzo dobra rzecz, bo nigdy nie wiadomo z czego można zrobić koci domek ;) Klatka po króliku na 100% się przyda, więc koniecznie zatrzymaj, na lodówkę też się znajdzie chętny/a.

Ale fajnie się to rozkręca :dance2:

yammayca

Post » Śro lis 19, 2008 18:28

Gacior, w klatkę po króliku Mikrejsza (moja siostra) złapała obecnie moją (a wówczas dziką i ciężarną) Toskanię. Z braku klatki - łapki dała radę i to w ciągu 15 minut.

edit: Sabina, dzieki za przywitanie
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

makrejsza

Od: Czw lis 22, 2007 20:41

Post » Śro lis 19, 2008 18:41

Jutro będę budować domek dla kotków, nie martwcie się mam siłę fachową :) zbuduje mi go mąż mojej mamy, on sam zbudował budę dla ich psa i jest bardzo fajna, psu chyba się mniej podoba bo woli kanapę w dużym pokoju ale buda stoi i jest bardzo funkcjonalna. W garażu jest multum różnych różności łącznie ze styropianem który został po ocieplaniu domu. Dzięki temu nie narażę budżetu PKDT dla moich kociaków i będzie więcej dla innych którzy takich zasobów jak ja nie mają.

Mam też pytanie?? jakie powinien mieć wymiary taki domek?? jakie powinno być wejście i ogólnie wszystko... dajcie znać, dzięki.

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Śro lis 19, 2008 23:22

kochane dziewczynki- mój domek liczy tylko 32 metry- ale przytuli i ze sto waszych kochających serduszek :) mój tel w razie jakby któraś z was miała problem z dotarciem: 506-664-750 :) serdecznie zapraszam!!!!!!!!! tylko się nie dziwujcie- bo ja naprawdę mieszkam w klitce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yammayca ja winka ze 2-3 będę miała (kupię w razie czego...bo nie wiem, czy wąż użyczy mi kluczyk do winiarni :wink: )- zrobię sangrię z lodem i owocami- co by to się nie urżnąć i porobić piękne kartki :lol:
ponadto planuje koreczki, wiadomo chipsy......a jak chcecie coś jeszcze donieść to wedle waszego uznania :wink:
makrejsza, gacior i maria_z - jeszcze raz się powtórzę- strasznie nam miło, że jest nas coraz więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gacior mój dom zawsze stoi otworem dla wszystkich zwolenników czworonożnych!!!!!!!!!!!!!!!

aha- moja siostra odbiera domek jutro od pana bogusia i zapłaci za niego- ja jej dołożę 30 zł z "funduszu kopertowego".

mpacz78- możesz jechać ze mną do sopotu po odbiór domku nr 2????????? chyba, że karolina s sama sobie zorganizuje transport? a ja dam na to kaskę??????????????

maja jak najbardziej pisz sprawozdania z wydatków- myslę, że to brzmi rzetelnie!!!!!!!!!!!!!!! :)

dziewczyny zrobiłam wczoraj w nocy zarys statutu PKDT , wysłałam do yammaycki- do korekty. w sobote popracujemy tez nad tym- żeby dograć oki????????? chyba że ktoś na forum chce to też prześlę mailem.........i wspólnie poustalamy zasady działania :)

ps. w pracy od 2 tyg robię kartki i inne cuda, plakaty........i masę innych bajerów przedświątecznych- więc moje ręce zaczynają już działać jak maszyna- nie bójcie się produkcji.sądze, że w 2 - 3 godziny zrobimy wszystko ;)................tzn. ja zajmuję się różnym rękodziełem od urodzenie heheheh- ale ostatnio weszłam na max obroty :wink:

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Śro lis 19, 2008 23:26

sabina skaza pisze:ps. w pracy od 2 tyg robię kartki i inne cuda, plakaty........i masę innych bajerów przedświątecznych.

...i łosie do pocierania nosa zrobione z gałęzi i jabłek... :D

yammayca

Post » Śro lis 19, 2008 23:38

nie łosie, tylko renifera rudolfa :lol: - ale żebys ty widziała jak go dzieciary rytmicznie w ten nos pocierały :wink: hehehhe zrobię zdjęcie rudiemu- i ci pokażę. prawdziwy hit mikołajkowy dzis wykonałam na konkurs- renifer siedzący w miednicy do prania skarpet, zamiast rogów ma złotem malowane badyle- zamiast nóżek- jabłka pospreyowane na złoto- a nos wielki i czerwony z instrukcją: "mikołaj na urlopie zdrowotnym, w tym roku ja przynosze podarki. pocieraj mój nos a dostaniesz wszystko- o czym zamarzysz!!!!!!! :wink: , wasz rudi"

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Czw lis 20, 2008 0:09

IZABELA MAM SZYKOWAĆ KASĘ NA SOBOTĘ? CZY JESZCZE RAZ WYSTAWIASZ KURTKĘ NA LICYTACJĘ??????? :roll: BO JUŻ NIE WIEM...............

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

[poprzednia][następna]