jolabuk5 pisze:kasia.grecja22 pisze:Magija pisze:kasia.grecja22 pisze:A mam jeszcze pytanko- czy próbowałyscie tym zainteresowac TVN i np. Dziennik Łódzki? Jeżeli gdzieś o tym pisałyście w wątku to sorry nie doczytałam, taka byłam zdołowana.
nie, bo kierownictwo było chętne do współpracy - jak widać w praniu zmieniło zdanie.
czekamy teraz na ich odzew na wysłane pisma - na razie cisza
Jakbyście potrzebowały jakiejkolwiek pomocy- napisac pismo, troche kaski, coś futrzastego przewieżć albo iśc i komuś dowalić dajcie znać i czekamy na wieściJa juz z zalożenia ludziom niestety nie wierzę- wole się milo rozczarować, ale na ogół tak nie jest. Poszłabym jednak z tym do gazet i tvn. Albo przynajmniej zagrozić im tym.
Kasiu, z dyrekcją lepiej się dogadać po dobroci, bo - jak wcześniej pisałam - w ustawie o ZOZach jest wyraźny zakaz przebywania zwierząt na terenie szpitala. I jeśli ktoś złosliwie uzna, ze terenem szpitala jest piwnica, to ustawa jest za nim. Też jestem "szpitalną karmicielką" i wiem, jak to jest. Moim zdaniem lepiej pilnować, żeby dyrekcja hotelu wywiąła się ze swoich obietnic. Bardzo jestem ciekawa wieści w poniedziałek, może coś się ruszy po tych pismach!
Ja wiem tylko tak mi żal zawsze futer i poprostu nie moge patrzeć na biedę futer. A takich zlośliwych drani którzy mogę (odpukać) uznać piwnicę za teren szpitala mozę byc kilku. Próbujcie po dobroci. Będziemy trzymać kciuki i pazury