O rany......
Edit : Yeees, banerek wszedl

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solangelica pisze:Trzymajcie kciuki za mnie. Zaraz mi przywioza malego kota na tymczas... Nic nie wiem, nigdy nie bylam DT, ale co tam od czegos trzeba zaczac...
O rany......
Edit : Yeees, banerek wszedl
Satoru pisze:no co Ty!:))
Jana pisze:Podrostek złapał się jeden, wierzgał okropnie. To kocurek buro-biały z ogromnymi oczyskami i ciemnym nosiem, nic tylko całować - ale na razie się nie da, bo kociak dziczy okropnie. W lecznicy próbował zjeść trzymacza (Agalenorę) i weta, dopiero ręcznik rzucony mu na pożarcie pomógł - kocurek wgryzł się mocno i można było go obadać i odpchlić. Odrobaczacz podano do pyska z ręcznikiemKocurek pojechał do Kasi_S, do klatki.
iwcia pisze:Jana pisze:Podrostek złapał się jeden, wierzgał okropnie. To kocurek buro-biały z ogromnymi oczyskami i ciemnym nosiem, nic tylko całować - ale na razie się nie da, bo kociak dziczy okropnie. W lecznicy próbował zjeść trzymacza (Agalenorę) i weta, dopiero ręcznik rzucony mu na pożarcie pomógł - kocurek wgryzł się mocno i można było go obadać i odpchlić. Odrobaczacz podano do pyska z ręcznikiemKocurek pojechał do Kasi_S, do klatki.
Jeśli to ten ze zdjęcia z białym to strasznie się cieszę, to moja nowa wielka miłośćod wczoraj, niestety może być tylko platoniczna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: HerbertPrade, puszatek i 38 gości