Tuż przed adopcją:

I tuż po:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Fajniutkie fotki Basiu![]()
![]()
MIKUŚ pisze:bubor pisze:Fajniutkie fotki Basiu![]()
![]()
Ehhh.....Paweł. Nie przesadzaj takie sobie te fotki. Nawet specjalnie to one ostrości nie maja. Ale w końcu z koma je wrzuciłam. Więc na cud nie liczę
jadziaII pisze:Jesli chodzi o Mala mi to juz jest zarezerwowana wiec niech nikt sobie nie robi na nia chetki
mala mi pisze:Hej,
Melduje sie i ja - mocno opozniona (z wielu, skomplikowanych powodow z KOMPLETNYM brakiem dostepu do neta przez dwa tygodnie wllacznie)! Melduje sie i co - Mala Mi na wydaniu... Ech, serce mi normalnie peka, ze juz zarezerwowana i po ptokochach... I tylko sobie teraz moge co najwyzej na jej zdjecia pogapic i melancholijnie glowa pokiwac, otrzec lze tudziez...
Trzymam kciuki za Lunke - szkoda, ze to taki skomplikowany przypadek, bo inaczej pewno znalazlaby domowy tymczas raz-dwa... Prosze jej wyslac odemnie specjalne miziaki, co?
Ps. slyszalam, ze temperatury w PL robia sie powaznie-zimowe,wiec trzymajcie sie cieplo!
terenia1 pisze:mala mi pisze:Hej,
Melduje sie i ja - mocno opozniona (z wielu, skomplikowanych powodow z KOMPLETNYM brakiem dostepu do neta przez dwa tygodnie wllacznie)! Melduje sie i co - Mala Mi na wydaniu... Ech, serce mi normalnie peka, ze juz zarezerwowana i po ptokochach... I tylko sobie teraz moge co najwyzej na jej zdjecia pogapic i melancholijnie glowa pokiwac, otrzec lze tudziez...
Trzymam kciuki za Lunke - szkoda, ze to taki skomplikowany przypadek, bo inaczej pewno znalazlaby domowy tymczas raz-dwa... Prosze jej wyslac odemnie specjalne miziaki, co?
Ps. slyszalam, ze temperatury w PL robia sie powaznie-zimowe,wiec trzymajcie sie cieplo!
No faktycznie bo juz myslałysmy, że nam całkowicie zniknęłaśno ale dobrze, że u Ciebie wszystko dobrze
no faktycznie u nas lekkie ochłodzenie, ale mówią, że w tym roku zima w Polsce bedzie angielska
tylko nie wiem czy mam się cieszyć z tego powodu
Użytkownicy przeglądający ten dział: DanielGek, Google [Bot], Jaga1001 i 135 gości