annette88 pisze:Ja dzisiaj ruszyłam na poszukiwania miodownika. Teoretycznie miałby być w cukierni Michalskich. Teoretycznie, bo był wypisany w cenniku, ale nie widziałam. Jak będzie to kupię
no to życze Ci aby był
Moderator: Estraven
annette88 pisze:Ja dzisiaj ruszyłam na poszukiwania miodownika. Teoretycznie miałby być w cukierni Michalskich. Teoretycznie, bo był wypisany w cenniku, ale nie widziałam. Jak będzie to kupię
tosiula pisze:To ja się objadamMmmm...pychotka
![]()
I zostałam z suchą bułką w ręku![]()
annette88 pisze:tosiula pisze:To ja się objadamMmmm...pychotka
![]()
Biedna tosiulaznam ten ból.. Lubię jeść
tosiula pisze:annette88 pisze:tosiula pisze:To ja się objadamMmmm...pychotka
![]()
Ja nie lubię jeść. Ale czasem mój organizm się domaga. I dziś właśnie jest ten czas
annette88 pisze:tosiula pisze:annette88 pisze:tosiula pisze:To ja się objadamMmmm...pychotka
![]()
Ja nie lubię jeść. Ale czasem mój organizm się domaga. I dziś właśnie jest ten czas
Jak można nie lubić jeść ?
tosiula pisze:annette88 pisze:tosiula pisze:annette88 pisze:tosiula pisze:To ja się objadamMmmm...pychotka
![]()
Jak można nie lubić jeść ?
Normalnie. Nie lubię. Marzą mi się posiłki w tabletkach. Łykasz pomidorową i udeczko z surówką i spokój
kalair pisze:Co to są kobelki?!![]()
![]()
annette88 pisze:Trawko, tapetę znalazłam na jakiejś amerykańskiej stronie rok temuzostawiałam włączony monitor i świąteczne piosenki
do tego parę świeczek..
w tym roku mam od Bartka świeczuszki bris Scented Oils, te reklamowaneo świątecznym zapachu
trawa11 pisze:annette88 pisze:Trawko, tapetę znalazłam na jakiejś amerykańskiej stronie rok temuzostawiałam włączony monitor i świąteczne piosenki
do tego parę świeczek..
w tym roku mam od Bartka świeczuszki bris Scented Oils, te reklamowaneo świątecznym zapachu
a masz adres tej stronki![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 21 gości