Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Inuś, przychodzę z pomocą i łapie Tobą myszkiHaker
tosiula pisze:Już jestem Ineczko. Przez tą Dużą znowu się spóźniłemAle obiecała, że się poprawi i więcej mnie do komputerka wpuści.
Toril
MaryLux pisze:tosiula pisze:Już jestem Ineczko. Przez tą Dużą znowu się spóźniłemAle obiecała, że się poprawi i więcej mnie do komputerka wpuści.
Toril
Będziemy oboje pilnować, zeby Tfoja Duza dotsymała słowa
Kociama pisze:My też sie meldujemy Ineczko Kochana![]()
Lecimy gotować obiadek
bedziemy dopiero wieczorkiem bo tyle do załatwienia dzisiaj jeszcze![]()
Dziekujemy za miłe wieczorne smsy
Ciotka klotka z Kociastymi
tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Już jestem Ineczko. Przez tą Dużą znowu się spóźniłemAle obiecała, że się poprawi i więcej mnie do komputerka wpuści.
Toril
Ale wiesz Ineczko, nie dokońca wtedy będzie dobrze. Jak Duża siedzi w komputerze, to nie bawi się z nami. Musimy to jakoś pogodzić.
Toril
MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Już jestem Ineczko. Przez tą Dużą znowu się spóźniłemAle obiecała, że się poprawi i więcej mnie do komputerka wpuści.
Toril
Ale wiesz Ineczko, nie dokońca wtedy będzie dobrze. Jak Duża siedzi w komputerze, to nie bawi się z nami. Musimy to jakoś pogodzić.
Toril
To musimy Duzą pilnować, zeby siedziała w komputeze tylko wtedy, kiedy jej kazemy coś napisać
tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Już jestem Ineczko. Przez tą Dużą znowu się spóźniłemAle obiecała, że się poprawi i więcej mnie do komputerka wpuści.
Toril
Toril
To musimy Duzą pilnować, zeby siedziała w komputeze tylko wtedy, kiedy jej kazemy coś napisać
O! To jest pomysł![]()
Toril
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 407 gości