WIOLA-Schr. Łódź- MiauMiau u Igowiec i Capri :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 17, 2008 23:01

capricorna pisze:Ogłoszenia już drukowałam 4 razy - za każdym razem ktoś zrywał.
Drukuję jednak nadal.
Oczywiście poprawiłam już w nich i napisałam o nagrodzie :)

Zaraz wyruszam na poszukiwania - może dziś usłyszę też jakieś MIAU :(((

Ewik - bardzo, bardzo dziękujemy Ci za pomoc.
Będę Cię musiała potem uściskać, jak się zobaczymy :)
:ok: :ok: :ok: powodzenia w poszukiwaniach, Wiolu znajdź się... :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Wto lis 18, 2008 0:24

WIOLA JEST JUZ W DOMKU!!!! :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Dostałam ok 23 telefon o Sylwii "Ewik, ona tu jest, ona tu jest!!! 8O
Ale co, gdzie, jak? :lol:
Dziewczyny wypatrzyły kociczke przy budynku administracji. Wyszła na ich głosy. Trzymałysmy ja z Sylwią bo była spanikowana i strasznie krzyczała a Iga pobiegla po transporter.Kicia była prawie pod moimi oknami! Jak sie tam znalazła? Czy była tam od poczatku czy nawoływania ja skądś wywabiły??? Nie dowiemy się...
W każdym bądź razie pojechałyśmy szybciorem do nocnego weta. Kicia wychłodzona, ma 37,6 temp., odwodniona, dupka mokra, tzn. biegunkowa, oczko cieknące ale mimo tego wyglada nieźle choć chudzineczka jest.
U weta sie troszkę wyluzowała, próbowała nawet ugniatac choc sama kroplówka, wiadomo, mało przyjemna. Po wszystkim widac było że malutka odsapneła i zaczęła kocia toaletę. Dostała kocina kroplkówkę z " dupatylem" ;) i narazie trzeba obserwować jak tam ta kupa wygląda...uff...ufff...ufff....HAPPY END!!!! :dance: :dance2:
Ostatnio edytowano Wto lis 18, 2008 2:03 przez Ewik, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Wto lis 18, 2008 0:25

Ewik pisze:WIOLA JEST JUZ W DOMKU!!!! :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Dziewczyny wypatrzyły kociczke przy budynku administracji. Wyszła na ich głosy. Trzymałysmy ja z Sylwią bo była spanikowana i strasznie krzyczała a Inga pobiegla po transporter.Kicia była prawie pod moimi oknami! Jak sie tam znalazła? Czy była tam od poczatku czy nawoływania ja skądś wywabiły??? Nie dowiemy się...
W każdym bądź razie pojechałyśmy szybciorem do nocnego weta. Kicia wychłodzona, ma 37,6 temp., odwodniona, dupka mokra, tzn. biegunkowa, oczko cieknące ale mimo tego wyglada nieźle choć chudzineczka jest.
U weta sie troszkę wyluzowała, próbowała nawet ugniatac choc sama kroplówka, wiadomo, mało przyjemna. Po wszystkim widac było że malutka odsapneła i zaczęła kocia toaletę. Dostała kocina kroplkówkę z " dupatylem" ;) i narazie trzeba obserwować jak tam ta kupa wygląda...uff...ufff...ufff....HAPPY END!!!! :dance: :dance2:

Super :!: :!: :!: :!: :!:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto lis 18, 2008 0:49

Axa76 pisze:
Dziewczyny wypatrzyły kociczke przy budynku administracji. Wyszła na ich głosy. Trzymałysmy ja z Sylwią bo była spanikowana i strasznie krzyczała a Inga pobiegla po transporter.Kicia była prawie pod moimi oknami! Jak sie tam znalazła? Czy była tam od poczatku czy nawoływania ja skądś wywabiły??? Nie dowiemy się...

Super :!: :!: :!: :!: :!:
huraaaaaaa :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Wto lis 18, 2008 0:50

Jak dobrze że się znalazła, biedna koteczka.

johos

Od: Czw maja 22, 2008 17:25

Post » Wto lis 18, 2008 1:08

Bardzo, bardzo dobrze, że już jest. Mam nadzieję, że się, biedactwo, nie pochoruje po tych kilku dniach na dworze... :?
Wszystkim dziewczynom, które jej szukały - OGROMNE DZIĘKI :!:

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Wto lis 18, 2008 1:17

Kolejny przykład, żeby szukający nie tracili nadziei - bo kot gdzieś czeka.
Super, że się znalazła :D
Kicia może być przeziębiona - trzeba ją obserwować, bo to wyjdzie za parę dni.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Wto lis 18, 2008 1:19

O rany!
Dziewczyny jesteście wielkie
Wiolka się znalazła
no to idę sobie popłakać
ze szczęścia
:ok: :king: :king: :ok: :kitty: :ok: :balony: :dance: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto lis 18, 2008 1:43

Jaka to ulga wiedzieć, że Wiola nigdzie mi już nie marźnie pod nosem...
Dzisiejsza noc spedzi już w ciepełku, mam nadzieje ze z Igą pod kołderką... 8)
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Wto lis 18, 2008 7:17

Wspaniałe wieści. Bardzo się cieszę, że koteczka jest już bezpieczna. :D

aniaposz

Od: Pt maja 25, 2007 8:41

Post » Wto lis 18, 2008 7:28

Taka radosna nowina z samego rana :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: -
Wioleńko-już jesteś bezpieczna-tylko nie choruj maleńka!!!

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lis 18, 2008 7:30

Boze co za szczescie.
Normalnie spadl mi wielki kamien z serca.
Ze ta Okruszka sie odnalazla.

Dziekuje ze ja odszukalyscie!!!

Teraz trzymam kciuki za zdrowie malenkiej!

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto lis 18, 2008 7:54

Czyli jednak wiara czyni cuda i cierpliwość. Kamień z serca. :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek

Migota

Od: Sob mar 29, 2008 20:57

Post » Wto lis 18, 2008 8:45

o Boże, a ja dziś szłam do samochodu, zimno, auta oszronione i tak myślałam, że ta bida gdzies sama siedzi, na tym zimnie, głodna...

jak bardzo się cieszę :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lis 18, 2008 8:53

Uffff.... :D :D :D
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

[poprzednia][następna]