Magija pisze:Gosia, mój mail tez może być w wykazie, ale telefonu wolałabym mnie podawać
ja też proszę o zamieszczenie tylko adresu e-mail.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:Gosia, mój mail tez może być w wykazie, ale telefonu wolałabym mnie podawać
magdaradek pisze:pomysł z kontaktem do wolontariuszy supcio![]()
ja co prawda naprawdę bardzo początkująca jestem, jeśli jednak uznacie że i do mnie kontakt warto podać, to będzie mi ogromnie miło. Mój mail magdaradek@wp.pl tel gdyby coś to podam na pw
pisiokot pisze:ja też proszę o zamieszczenie tylko adresu e-mail.
pisiokot pisze:Domek mi się coraz bardziej podoba, zastanawiam się jak tu im jeszcze jednego kota wcisnąćna razie wysłałam im fotki mojej szóstki
![]()
Karoluch pisze:pisiokot pisze:Domek mi się coraz bardziej podoba, zastanawiam się jak tu im jeszcze jednego kota wcisnąćna razie wysłałam im fotki mojej szóstki
![]()
Domek ma Lalkę od roku (trafiła do nich jako 4miesięczny kociak), od niedawna namawiałam ich na nowego kota, nie sądzę, żeby poki co chcieli mieć trzeciego. To bardzo fajni i odpowiedzialni ludzie. Lalka jest kotką z działek na Chojnach, gdzie zabijali koty(wątek ocean kociej rozpaczy), bardzo o nią dbają. Benio nie mogł lepiej trafićbędzie miał tam jak pączek w maśle.
gosiaa pisze:Dziewczyny czytałyście o tej akcji? Czy wszyscy już głosowali?
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=83 ... sc&start=0
Ja dopiero dzisiaj znalazłam
Wg mnie trzeba się zmobilizować. Jeśli nasze głosy rozłożą sie pomiędzy CoolCaty i For Animals wygra ktoś trzeci.
pisiokot pisze:gosiaa pisze:Dziewczyny czytałyście o tej akcji? Czy wszyscy już głosowali?
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=83 ... sc&start=0
Ja dopiero dzisiaj znalazłam
Wg mnie trzeba się zmobilizować. Jeśli nasze głosy rozłożą sie pomiędzy CoolCaty i For Animals wygra ktoś trzeci.
Głosowałam, głosowałam. Ale Jopop chyba nie przebijemy, nawet przy pełnej moblizacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 109 gości