» Pon lis 17, 2008 16:17
Witam, to mój pierwszy post na tym forum
zarejstrowałam się i piszę tutaj bo znalazłam Szarutke na allegro i się w niej zakochałam
dzięki koleżance(właścicielce Bazyla i Złotko) z tego forum którą znam z innego miejsca trafiłam tu i odnalazłam Szarusię
coś o mnie
jestem mamą dwóch dziewczyn lat 4 i prawie 2
w domku mamy świnkę morską Tosię i całe stado rybek w 100l akwarium
mieszkam na wsi w domku jednorodzinnym, tzn na dole moi rodzice a na górze ja z rodzinką
chciałabym przygarnąć kotka
kiedyś miałam kocicę Pusię, z urody była identyczna jak Szarutka
Pusia była kotem domowo-podwórkowym, była jak pies i chyba to ją zgubiło bo jak wracałam ze szkoły zawsze wychodziła po mnie w stronę stacji kolejowej i raz trafiła pod auto, i wtedy powiedziałam nigdy więcej kota,
ale po przeczytaniu teraz troszkę tego fora oraz innych o kotach zrozumiałam że kot może sobie całkiem dobrze żyć będąc tylko w domku gdzie nie grozi mu żadne niebezpieczeństwo
od jakiegoś miesiąca mam zakupioną kuwetę oraz żwirek które czekają na kotka, gdzieś w domu powinien być wiklinowy kontenerek-domek dla kotka ale muszę go odnaleźć bo nie wiem czy już go komuś nie sprezentowałam
jej co ja mam jeszcze napisać, chciałabym aby szarusia zamieszkała z nami, ale jeśli jest dla niej inne miejsce to ja poczekam na inna kocią miłość
a i mieszkam 20 km od Wrocławia
Ostatnio edytowano Wto lis 18, 2008 19:12 przez
gabwika, łącznie edytowano 3 razy