Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 16, 2008 20:56

halbina pisze:dzięki, Dziewczyny, za recenzje i pochwały kociaka, ale Tajniak ma swój wątek i właśnie pojechał do domku, wstyd mi, że chciałąm sie nim pochwalić, a wyszło, że zaśmiecamy wątek sosnowickich kociaków w potrzebie... :oops:
w moim podpisie jest link... zapraszam do oglądania fotek...

przestań halbinko pierdoły opowiadać ,jakie zaśmiecanie watku :roll: Zawsze mozemy na ciebie liczyć,a i miło wampiro-podobnego kota obejrzeć :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie lis 16, 2008 20:56

Słonka ma najcudowniejszy i najbardziej profesjonalny domek jaki mógłby tylko być.

To była najwspanialsa adopcja jaką przeżyłam. Tylko ten domek mógł adoptować Słonusio. Inne domki wymiękały przy tym jednym jedynym NAJCUDNIEJSZYM DOMUSIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIKUŚ

Post » Nie lis 16, 2008 21:00

MIKUŚ pisze:Słonka ma najcudowniejszy i najbardziej profesjonalny domek jaki mógłby tylko być.

To była najwspanialsa adopcja jaką przeżyłam. Tylko ten domek mógł adoptować Słonusio. Inne domki wymiękały przy tym jednym jedynym NAJCUDNIEJSZYM DOMUSIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiesz ja tez się cholernie cieszę :wink:

mar_tika

Post » Nie lis 16, 2008 21:03

To wstaw zdjęcia z nowego domku :twisted: :twisted:
MIKUŚ

Post » Nie lis 16, 2008 21:11

MIKUŚ pisze:To wstaw zdjęcia z nowego domku :twisted: :twisted:

hmm kurdę nie wstawie bo nie umiem z telefonu na komp wrzucić przez blutufa :( Może ktoś chętny będzie na wrzutkę :wink: :?:

mar_tika

Post » Nie lis 16, 2008 21:13

Ok. W takim razie zostanie to owiane słodką tajemnicą!!!!!!!!!! :P
MIKUŚ

Post » Nie lis 16, 2008 22:20

A gdzie Slonunio teraz mieszka ?
W Sosnowcu ?
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie lis 16, 2008 22:23

mar_tika pisze:
MIKUŚ pisze:To wstaw zdjęcia z nowego domku :twisted: :twisted:

hmm kurdę nie wstawie bo nie umiem z telefonu na komp wrzucić przez blutufa :( Może ktoś chętny będzie na wrzutkę :wink: :?:

jak mi przeslesz MMS-em to wrzuce albo we wtorek mam wolne to podjedz i zrobimy :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pon lis 17, 2008 12:57

KĄCIK ADOPCYJNY-NA DOM CZEKAJĄ:[/color][/size]

RODZEŃSTWO:LOLEK,BOLEk, żABCIA i TOLA-rodzeństwo 5 mies ,odrobaczone,odpchlone i zaszczepione
ObrazekObrazekObrazekObrazek
GAPCIA koteczka 4mies wyrzucona przez swoich Dużych w worku na śmieci.Zdrowa zaszczepiona,odrobaczona i odpchlona
Obrazek
Carmelek kocurek 6 mies .Przyjechał do nas z Huty Buczka.Zdrowy zaszczepiony ,odrobaczony i kuwetowy
SŁONECZKO koteczka 5 mies .przyjechała do nas ze schroniska .Miala uszkodzoną przez KK gałke oczną.jest po amputacji oczka ,kotka jest zdrowa ,zaszczepiona ,odrobaczona i odpchlona.(DT mIKUS)
Obrazek

MAŁA MI koteczka przywieziona jak maleńki okruszek ze schroniska .Obecnie ma około 6 tyg i nadal rośnie.(DT KROPECZKA I JADZIA)
Obrazek

KUBUś 4 mies kocurek zdrowy ,odpchlony i odrobaczony będzie szczepiony.Kubus trafil do nas od karmicielki(DT MIKUS)
Obrazek

LUNA koteczka około 2 letnie sterylizowana.Trafiła do schroniska .Nic o niej nie wiemy
ObrazekObrazek
BULI i DYMEK kocurki 5 mies.Zdrowe kuwetowe,odrobaczone i odpchlone(DT Cleo)Kociaki trafiły do nas ze schroniska
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ISKIEREK kocurek 4 mies .Gienia koteczka 6 mies i KUBUSIA koteczka około 1,5 roczna(DT IWETA)

ObrazekObrazek
[size=18][color=red]
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lis 17, 2008 13:00

MIKUŚ pisze:Słonka ma najcudowniejszy i najbardziej profesjonalny domek jaki mógłby tylko być.

SUUUPPPERRR!!! :D :D :D :D :D

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon lis 17, 2008 13:24

sliczne te wasze kociaste :)
mam nadzieje ze szybko domek znajda

hop hop do gory
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon lis 17, 2008 17:22

hidi masz odemnie pw.Proszę zerknij

mar_tika

Post » Pon lis 17, 2008 22:04

Dzis na kociarnię dołaczył bialo-rudy Lucjan,Kocur wolnozyjacy ale dokarmiany w filii uniwersytetu i tam też ma ciepły swój kącik.W związku z tym że Lucjan rozsiewa niemiłe zapachy dostał termin do wtorku (po niedzieli)Ultimatum to:albo Lucek z jajami i wynocha ,albo Lucek bez jaj i nadal mieszka w filii
Lucjan już u nas siedzi w boksie.Kastracja w srodę ,a póxniej Lucek wraca na stere smieci :wink:

no a Gapa załapała grzybka .Tak sie kochały i bawiłay z Małą Lu ze jedna dziewczyna drugiej podarowała prezent na dowidzenia :wink:

mar_tika

Post » Wto lis 18, 2008 14:30

Lucjan jest ślicznym kocurkiem:)

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Wto lis 18, 2008 20:59

hidi pisze:Lucjan jest ślicznym kocurkiem:)

Dziewczyny zaobserwujcie jak zachowuje sie Lucek na kociarni.Czy jest przyjacielski,czy da sie pogłaskać czy strzela jakiegoś focha przy dotykaniu?

W srodę będzie kastrowany.Jeżeli bylby to kot dość przyjacielski w stosunku do ludzi może wartałoby poszukać mu domu wychodzącego?

Na dzień dzisiejszy Lucek mieszka kątem :roll:

mar_tika

[poprzednia][następna]