alus1 pisze:Chat pisze:To byl obiad dla rodziny. A teraz sie zwala krewni i znajomi krolika
No n to teraz balanga właściwaJutro macie wolne
No wlasnie nie bardzo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:Chat pisze:To byl obiad dla rodziny. A teraz sie zwala krewni i znajomi krolika
No n to teraz balanga właściwaJutro macie wolne
Chat pisze:olaxiss pisze:wnioskuję o pisanie po polskiemualbo z tłumaczeniem
s'il te plait - prosze cie (s'il vous plait - prosze pania lub pana, ale my z Satoru na ty jestesmy
)
No prosze, jak sie maupa kamuflujeolaxiss pisze:Chat pisze:olaxiss pisze:wnioskuję o pisanie po polskiemualbo z tłumaczeniem
s'il te plait - prosze cie (s'il vous plait - prosze pania lub pana, ale my z Satoru na ty jestesmy
)
merci beaucop![]()
Chat pisze:No prosze, jak sie maupa kamuflujeolaxiss pisze:Chat pisze:olaxiss pisze:wnioskuję o pisanie po polskiemualbo z tłumaczeniem
)
merci beaucop![]()
A chcesz szybki kursik po chrancusku?kalair pisze:Chat pisze:No prosze, jak sie maupa kamufluje
No proszę, jak pięknie brzmią inwektywy po polsku..![]()
![]()
![]()
Chat pisze:A chcesz szybki kursik po chrancusku?kalair pisze:Chat pisze:No prosze, jak sie maupa kamufluje
![]()
![]()
Na pewno Ci nie ulzy, sa za delikatne dzwiekowo. Jak jestem naprawde w stanie skrajnego podenerwowania, zaczynam rzucac miesem po polsku. A wtedy TZ sie chowa
kalair pisze:Chat pisze:A chcesz szybki kursik po chrancusku?kalair pisze:Chat pisze:No prosze, jak sie maupa kamufluje
![]()
![]()
Na pewno Ci nie ulzy, sa za delikatne dzwiekowo. Jak jestem naprawde w stanie skrajnego podenerwowania, zaczynam rzucac miesem po polsku. A wtedy TZ sie chowa
Hmm..
A po francusku to próbowałam ,będąc nastolatką.Koleżanka mnie uczyła.
Chciałam, bo to był mój ukochany język.Ale spasowałam![]()
kalair pisze:A po francusku to próbowałam ,będąc nastolatką.Koleżanka mnie uczyła.
alus1 pisze:kalair pisze:A po francusku to próbowałam ,będąc nastolatką.Koleżanka mnie uczyła.
hmm dzisiaj nie komentuję bo mam skojarzenia![]()
Dorota pisze:alus1 pisze:kalair pisze:A po francusku to próbowałam ,będąc nastolatką.Koleżanka mnie uczyła.
:ryk::ryk:
alus1 pisze:kalair pisze:A po francusku to próbowałam ,będąc nastolatką.Koleżanka mnie uczyła.
kalair pisze:Dorota pisze:alus1 pisze:kalair pisze:A po francusku to próbowałam ,będąc nastolatką.Koleżanka mnie uczyła.
![]()
![]()
no już za skojarzenia nie odpowiadam!
![]()
alus1 pisze:kalair pisze:Dorota pisze:alus1 pisze:kalair pisze:A po francusku to próbowałam ,będąc nastolatką.Koleżanka mnie uczyła.
![]()
![]()
no już za skojarzenia nie odpowiadam!
![]()
w sumie ja też nie, to moi pierwsi szefowie wyrobili u mnie skojarzenia z jednym![]()
![]()
kalair pisze:Obiektywnie rzecz biorąc, gdybym sama tego nie pisała,to na pierwszy rzut oka też bym pewnie miała skojarzenia!![]()
Zwłaszcza, jak wyrwane z kontekstu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości