Marto
niech już Ramzesik nie tupie tak głośno, ciotka dzisiaj zaspała po prostu a potem zanim nakarmiła futra, wybrała z kuwet całonocny urobek z 4 kociastych....rozumiem ze pieniążki mam wysłać do Ciebie? Bo ja pierwszy raz na bazarku - i koszty przesyłki też / list polecony?/
Marto
będę dopiero wieczorem - zaraz jadę do Łodzi na szkolenie.
Jak tylko dostanę info gdzie wysłać pieniądze i ile - zrobię przelew.
Przeczytałam o Twoim kłopocie z Pelcią - chyba potrzebna kuwetka dla niej. Boi się Twoich kiciorów a i może one jej nie pozwalają wejść - u mojej Mamy tak było i u mnie na początku gdy się "dokacałam" stare koty "molestowały wzrokowo" nowego tak że biedak nie śmiał nawet podejść do kuwety. Potem minęło, jedynie mają podział - do jednej robią sioo a do drugiej quu
Ja-Ba GRATULUJĘ i Ślicznie DZIĘKUJĘ Jak już się wyszkolisz, to podaj mi adres do wysyłki na pw.
Pieniążki, 27 zł (koszt przesyłki pokrywam ja) wpłać na moje konto.
Dziękuję za adrec, piniążki są już na moim koncie - tak samo błyskawicznie, jak wcześniejsza pomoc Ja-Ba...
DZIĘKUJEMY SERDECZNIE!!!
... tylko cosik za dużo
Ja-Ba jest idealnym przykładem jak należy wychowywać dzieci!!! Nie dość, że nabywa córci mądre książki, to do tego wpaja jej miłość do wszystkich ziemskich stworzeń!!!
Chylę czoła i gratuluję!
Nic z tego Takich ludzi trzeba doceniać zawsze, jak tylko można!!!
Jestem upierdliwa i w tym przypadku - do znudzenia - zapewne się to nie zmieni!!!!!!!
Nie znasz mnie Marta, nie znasz.. Tobie, Twojemu Domkowi i Pelasi posyłam fluidy najlepsze jakie tylko mam... ale tym co Pelasię z domu tak wywalili to.. lepiej żebyś nie wiedziała, co posyłam..
i słusznie!!! Też tak uważam - wielkokrotnie o tym rozmawiamy - to nie ludzie, to (...)
Temu, kto to zrobił (niestety ludzkie ręce) życzę DOZGONNEJ, NIEUSTAJĄCEJ CZKAWKI! I niech się spełni!!!