Ja tylko teraz spać nie będę mogła po nocach. To coś z brzegu w transporterku jest

Więcej tu nie zajrzę!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania_EN pisze:Ja tylko teraz spać nie będę mogła po nocach. To coś z brzegu w transporterku jest![]()
Aleba pisze:Swoją drogą: redaf i określenie anielica to mistrzostwo kamuflażu jest![]()
redaf pisze:Rudy tyłek wygłaskałam.
Zniósł to z godnoscią.
Do kolorowego się nie dostałam![]()
Uprzejmie informuję, że rozpoczynam wpadanie w histerię
redaf pisze:Uprzejmie informuję, że rozpoczynam wpadanie w histerię
jopop pisze:budząc mnie brutalnie JUŻ O 10.06!!!
martamagda pisze:_kathrin pisze:
5 jedzie do Kaprys (kocham Cię Kasiu) w tym jeden cudownie odanleziony rudy kocur, którego wypuściłyśmy w czerwcu bo nie było dla niego DT. Teraz jakimś fartem się załapł![]()
"nasz" rudy wrocil![]()
![]()
barba50 pisze:Brawo![]()
Wspaniała robotaOkropnie się cieszę że Rudaś dał się złapać, że czeka go lepszy los
Pamiętam zamieszanie jak wracał na działki
![]()
Kaprys2004 pisze:barba50 pisze:Brawo![]()
Wspaniała robotaOkropnie się cieszę że Rudaś dał się złapać, że czeka go lepszy los
![]()
No, ja też pamiętam![]()
![]()
Dla mnie to wielka radość, że Rudaś jest z nami.. Ogromny kocur z poważnym spojrzeniem, o przecudnej pomarańczowej sierści. I taki miziak..
_kathrin pisze:Kaprys2004 pisze:barba50 pisze:Brawo![]()
![]()
No, ja też pamiętam![]()
![]()
Dla mnie to wielka radość, że Rudaś jest z nami.. Ogromny kocur z poważnym spojrzeniem, o przecudnej pomarańczowej sierści. I taki miziak..
a jakie było nasze zdziwienie jak jopop wyciągnęła go z transportera i pokazała nadcięte ucho!tuliłam go potem w ramionach powtarzając "wróciłeś!wróciłeś,to naprawdę Ty" a potem był telefon do Ciebie![]()
Lipton bardzo mi się podoba
_kathrin pisze:Lipton bardzo mi się podoba
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 84 gości