Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiora pisze:Nifredil jakbys mogla jeszcze podac mi pozostale adresy do osob ktore wylicytowaly rzeczy z naszego bazarku(narazie mam 3 adresy)bo chcialabym juz wkoncu jutro wszystko poslac?dzieki wielkie
Ja-Ba pisze:Nifredil
to prawie krajanka jesteś.. w Łagowie lubuskim przemieszkaliśmy 14 lat a od 10 lat spędzamy tam razem z TŻ i kociskami całe lato./ całe jak całe.. jakieś 6-7 tugodni..:(/
Nie musisz prosić. W wolnej chwili zrobie to z prawdziwa przyjemnością. Uwielbiam pisac o kociakach.A jesli chodzi o historię to chyba jest już w archiwum. To nie za moich czasow było. Ja tu jestem osobiście od niedawna. Jutro Ci napisze choć o Plomyczku. Bo o Rybci to chyba już czytalas?A o Patryczku?Albo Trusia jutro? Co chcesz?WybierajJa-Ba pisze:Iza
dziękujępewnie o tych moich kotkach mogła bym gdzieś poczytac - jeśli są gdzieś opisane ich historie i pamiętasz gdzie - to proszę o namiary. Bo nie mam sumienia prosić Cię o wiecej - jesteś strasznie zaganiana z tym karmieniem a wcześniej zdobywaniem i przygotowywaniem jedzonka dla wszystkich footer / w całym Szczecinie..
![]()
![]()
/
Pozdrawiam i dobrej nocki:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek i 70 gości