Radzi sobie znakomicie. Znajduje miseczki, wie gdzie kuwety, porusza się pośród innych kotów, bawi się zabawkami.
Czego jej brakuje Rąk do głaskania i domu
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Pięęęęękna !!! Gdybym tylko mogła, zabrałabym ją od razu i nie oddała nikomu Ja, zaborcza miłośniczka pięknych ślepinek Nadałam sprawę w paru miejscach, może akurat pojawi się domek?
A ja już go wtedy przekonam, że niewidomy kociak w domu to wielkie szczęście i wielkie kochające serducho
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Dzisiaj się nie udało zajrzec do ślepinek (chociaż takie były plany ) Ale wizyta w warsztacie samochodowym była niestety bardzo pilna Nic to Niebawem odwiedzę moje czarnuszki