trawa11 pisze:a co się tak gonicie![]()
![]()
Kotki się musiają gonić, bo jak inaczej majom wykorzystać swojom energiem ?

Inuś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:a co się tak gonicie![]()
![]()
annette88 pisze:trawa11 pisze:a co się tak gonicie![]()
![]()
Kotki się musiają gonić, bo jak inaczej majom wykorzystać swojom energiem ?twoje kotki nie ganiajom ?
Inuś![]()
annette88 pisze: Ja wczoraj ganiałam ze swojom piłeczką.. I to tak, że jom zgóbiłama Duża nie chce poszukac.. taka Wiśnia z niej ! Ineczko, nie masz na zbyciu jakieś piłeczki ?
MaryLux pisze:annette88 pisze: Ja wczoraj ganiałam ze swojom piłeczką.. I to tak, że jom zgóbiłama Duża nie chce poszukac.. taka Wiśnia z niej ! Ineczko, nie masz na zbyciu jakieś piłeczki ?
Nie mam piłeckówAle mogem Ci psysłać myski, chces?
trawa11 pisze:jeszcze tylko osiem stronek![]()
![]()
annette88 pisze:trawa11 pisze:jeszcze tylko osiem stronek![]()
![]()
Nochyba zmienię tytuł.. tylko coś z Melą.. Nalusi niestety nie widuję
MaryLux pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:jeszcze tylko osiem stronek![]()
![]()
Jest jeszcze druga możliwość: dokocić się
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:jeszcze tylko osiem stronek![]()
![]()
o, jak bym chciała ! Ale Bartek protestujena 30 m kw z dwoma kotami ponoć by oszalał.. I nie mogę go nagiąć
Ale poza tym.. Jakbym jeszcze z drugim kotem do babci zjeżdżała to by mnie chyba wyklnęła
już Mela jej drapie krzesła i tapczany.. Musze poczekac, aż będę miała swoje mieszkanie
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:jeszcze tylko osiem stronek![]()
![]()
o, jak bym chciała ! Ale Bartek protestujena 30 m kw z dwoma kotami ponoć by oszalał.. I nie mogę go nagiąć
Ale poza tym.. Jakbym jeszcze z drugim kotem do babci zjeżdżała to by mnie chyba wyklnęła
już Mela jej drapie krzesła i tapczany.. Musze poczekac, aż będę miała swoje mieszkanie
Kiedy to będzieeee?
MaryLux pisze:goniem Ciem, Meluś
Inka
annette88 pisze:trawa11 pisze:jeszcze tylko osiem stronek![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 162 gości