Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Ale ja NIE CZYTUJE (jeszcze) watasa Amyszki, to skad mialam wiedziec? A poza tym Twoje kosiaste poznaje po wyrazie mordy, a nie po doopskach
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Na razie jesteśmy zajęte prezentowaniem focha za wprowadzenie w błąd w dzisiejszej zagadce
No i czemu? Amyszka równa kobitka jest.
Na pocieszenie wam powiem, że Michał dłuższą chwilę wpatrywał się dziś w tę fotkę, po czym zapytał: "Gdzie ty im zrobiłaś to zdjęcie?"![]()
smoczyca3g pisze:JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Na razie jesteśmy zajęte prezentowaniem focha za wprowadzenie w błąd w dzisiejszej zagadce
Na pocieszenie wam powiem, że Michał dłuższą chwilę wpatrywał się dziś w tę fotkę, po czym zapytał: "Gdzie ty im zrobiłaś to zdjęcie?"![]()
No dobrato mnie faktycznie pociesza
olaxiss pisze: no ale że wujek Michał swojej Milci, Mileczki, Milusi, Miłka nie odróżnia?toż to szok
![]()
olaxiss pisze:smoczyca3g pisze:JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Na razie jesteśmy zajęte prezentowaniem focha za wprowadzenie w błąd w dzisiejszej zagadce
No dobrato mnie faktycznie pociesza
no ale że wujek Michał swojej Milci, Mileczki, Milusi, Miłka nie odróżnia?toż to szok
![]()
JoasiaS pisze:Dorota pisze:A ja chcialam Frodu uszyc z polaru myszki na choinke
Dorota już szantażuje![]()
![]()
Chat pisze:Ale ja NIE CZYTUJE (jeszcze) watasa Amyszki, to skad mialam wiedziec? A poza tym Twoje kosiaste poznaje po wyrazie mordy, a nie po doopskach
A chala, mosci panowie, pytanie brzmialo"czego koty szukaja w tym worku?" Ja bardzo prosze o odpowiedz na TO pytanie:idea:
amyszka pisze:zapraszam do naszego wąteczku
Chyba że już się wszyscy obrazili na śmierć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia, januszek i 32 gości