Bydgoszcz - prześliczna lisiczka Foksi porzucona w lesie

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 12, 2008 11:12 Bydgoszcz - prześliczna lisiczka Foksi porzucona w lesie

Koleżanka z klasy z podstawówki wgrała na naszej-klasie zdjęcie:

Obrazek

Podpisane było tak:

Mam około 8 lat. Jestem ślicznym, małym rudym pieskiem z piękną dłuższą sierścią. Zostałam porzucona w lesie. Po wyleczeniu zapalenie płuc, odrobaczeniu, wykąpaniu znów jestem śliczna. :-) Szukam domu, gdzie właściciele zapewnią mi ciepły kąt. Jestem bardzo spokojnym, kanapowym pieskiem, lubię spacerki, ale na razie muszę trochę podjeść i odpocząć po wielotygodniowym błąkaniu się po lesie.

Okazało się, że siostra Kasi znalazła Foksi w lesie. W niedzielę jechałam do Szczecina. Czekałam na dworcu i patrzę, a tu... Kasia z Foksi. Czekały na mamę Kasi. Muszę przyznać, że sunia jest cudna. Piękna sierść, słodka mordeczka i przeuroczy charakter. Jest bardzo malutkim pieskiem. Na pewno wniosłaby mnóstwo radości do każdego domu. Gdyby nie Dexter, od razu bym ją wzięła :oops: Po prostu psinka, która potrafi zauroczyć od pierwszej chwili.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Szuka domku.

Tu jej ogłoszenie na Kociej Dolinie: http://magda.ewolontariusz.pl/adopcje.html Są tam dane kontaktowe do Kasi i Uli (siostry Kasi)

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Śro lis 12, 2008 13:14

Dodałam fotki - no sami powiedzcie, czy nie jest prześliczna?

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Śro lis 12, 2008 14:55

cudo!!!!!!

misia007

Od: Nie lip 08, 2007 11:24

Post » Śro lis 12, 2008 21:30

Rany jakie ona ma cudne pysio :love:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08