JoasiaS pisze:On waży 6,5 kg.
Zdaniem weta za dużo.
Sznyc, każ im NATYCHMIAST zmienić weta!
Podpisano: Pluszon. 7 kg

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:On waży 6,5 kg.
Zdaniem weta za dużo.
redaf pisze:JoasiaS pisze:On waży 6,5 kg.
Zdaniem weta za dużo.
JoasiaS pisze:No właśnie. Dlatego będę bezlitosna - RC Obesity i nic ponad to długo, długo, długo, czyli do szczuplejszego skutku
Pluszonie, Ty , jako miesniak i kulturysta nie powinienes sie wypowiadac. Sznyc ma raczej nature filozofa...redaf pisze:JoasiaS pisze:On waży 6,5 kg.
Zdaniem weta za dużo.
JoasiaS pisze:Anna, możemy odchudzać je, wzajemnie podtrzymując się na duchu![]()
Olaxiss, też do nas dołączy, bo jej Julia ostatnio również nabrała zbyt obłych kształtów
anna09 pisze:JoasiaS pisze:Anna, możemy odchudzać je, wzajemnie podtrzymując się na duchu![]()
Olaxiss, też do nas dołączy, bo jej Julia ostatnio również nabrała zbyt obłych kształtów
Bardzo dobry pomysłKiedy zaczynałam odchudzania Baksa pomyślałam, że przydałoby się jakieś koło wsparcia, bo odchudzanie kota to niełatwe zadanie
JoasiaS pisze:Teraz jestem w drukarni i czekam na Duszka (vel Kotleta), by znów podjąć próbę zaproszenia go do firmy. Niestety, biegające obok drukarni rozwrzeszczane bachory skutecznie go spłoszyły
. Mam nadzieję, że zaraz się wyniosą, bo zapada zmierzch, a mój kandydat do adopcji zechce się pojawić
anna09 pisze:JoasiaS pisze:Anna, możemy odchudzać je, wzajemnie podtrzymując się na duchu![]()
Bardzo dobry pomysłKiedy zaczynałam odchudzania Baksa pomyślałam, że przydałoby się jakieś koło wsparcia, bo odchudzanie kota to niełatwe zadanie
JoasiaS pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości