Moje kotki-Mufunio-PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 28, 2008 7:52

Witamy wtorkowo :D
pogoda nieciekawa :( nastroje podobne do aury :( miziaki dla trikota :twisted:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Śro paź 29, 2008 8:00

Cześć Sawanka! Mama dziękuje za komplementy..... w sumie jest siedem na 2 domy mama ma tylko cztery-pracowicie pozbierane po swiecie przeze mnie....daje radę.Miciusia.Matylda i Szarik sa raczej beobsługowi poza jedzeniem i kuwetką-a Lalunia...no jeden persidełek coż to za obowiązki...... A Lalunia wyrosła na prawdziwa piekność...własnie sie ofutrza-zdecydowanie ponadnormatywnie oczeta mozna jakoś umyć....ale czesać ooo nie!!Kopanie,drapanie,gryzienie....... :twisted:
Serniczek

Post » Sob lis 01, 2008 13:35

To tak jak Sahara też walczy bardzo dzielnie i ona zawsze wychodzi bez ran gorzej ze mną :evil:
pozdrawiamy i dzisiaj straszymy :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Pon lis 03, 2008 9:04

Witam poniedziałkowo :D
nie wiem czy ostatnio zaglądałaś do nas ale Twoja sliczna córcia ostatnio broi :evil: :evil: dopadła ją pierwsza rujka i siusia gdzie popadnie a najbardziej upodobała sobie łóżka i pościel, jeszcze trochę to ją mój TZ wyśle Twojemu w paczce :wink: , mizianki dla Twoich grzeczniutkich futerek :catmilk:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Sob lis 08, 2008 7:54

a może jakieś nowości ? foteczki :oops: ja to choruję napaskudny wirusik więc mam alibi :wink: jak tam rujka u małej ? naszej Ofci już minęła i w piątek umawiam ją na sterylkę :twisted:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Wto lis 11, 2008 10:23

też muszę Lalusie juz wyciachać-sika maupiszon gdzie popadnie..... :?
Serniczek

Post » Wto lis 11, 2008 21:31

Obrazek Obrazek
Serniczek

Post » Wto lis 11, 2008 23:14

O ja, to nie będzie hodowli?? :lol: Tak sobie myślę, że ja chyba na synową wolałabym tę błekitnooką piękność... 8)
Aniada

Post » Śro lis 12, 2008 7:05

Mnie by TŻ z tą całą hodowlą z domku wypier...
śliczna niebieskooka :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Śro lis 12, 2008 10:42

sawanka1 pisze:Mnie by TŻ z tą całą hodowlą z domku wypier...

...tegował :lol: Eee, jakby zobaczył te osławione puchate kuleczki, to by stopniał jak masło na patelni. :roll: A niebieskooka budzi we mnie znajomy ucisk w trzewiach, w okolicy środka kręgosłupa, który niechybnie oznacza, iż chce mnie się kolejnego kota. :lol:
Aniada

Post » Śro lis 12, 2008 10:51

Aniada pisze:
sawanka1 pisze:Mnie by TŻ z tą całą hodowlą z domku wypier...

...tegował :lol: Eee, jakby zobaczył te osławione puchate kuleczki, to by stopniał jak masło na patelni. :roll: A niebieskooka budzi we mnie znajomy ucisk w trzewiach, w okolicy środka kręgosłupa, który niechybnie oznacza, iż chce mnie się kolejnego kota. :lol:

No wiesz aamms jak tylko to przeczyta to Ci zaraz jakiegoś szybciutko "załatwi" hehe :twisted:
a co do kuleczek to i owszem - cudne są ale gdzie ja bym te tymczasy wtedy trzymała (no i oczywiście kuleczki trzeba by mi było siłą do nowych domków wyrywać :evil: )
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Śro lis 12, 2008 11:14

sawanka1 pisze:
No wiesz aamms jak tylko to przeczyta to Ci zaraz jakiegoś szybciutko "załatwi" hehe :twisted:

Tak, tak, a całe miau jeszcze się na kijaszka i tobołek złoży, abym była dziadem bezdomnym z prawdziwego zdarzenia. :lol:
Aniada

Post » Śro lis 12, 2008 12:08

Zaznaczę teren. Tak sobie.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lis 12, 2008 13:42

Aniada pisze:
sawanka1 pisze:

Tak, tak, a całe miau jeszcze się na kijaszka i tobołek złoży, abym była dziadem bezdomnym z prawdziwego zdarzenia. :lol:

nie wiem jak całe miau ale puchatkowo na pewno :D
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Śro lis 12, 2008 20:09

o jaka miła pogaducha.......mamy kicia na zbyciu Piracik w Bielsku czarno-biały.Chwilowo rezydent w lecznicy-czeka na dom.Mufa niestety wysterylizowana -nici ze swatania.Lalka sika.......żle wychowane kocisko...... :evil:
Serniczek

[poprzednia][następna]